Praca magisterska o rodzinach zastępczych - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 24 paź 2011, 21:17

Mam serdeczną prośbe piszę prace na temat rodzin zastępczych potrzebuje wszelkich materiałów a w szczególności może prenumerujecie czasopismo Problemy opiekuńczo - wychowawcze gdyż wiem że jest tam sporo artykułów niestety nie mam do niego dostępu, jeśli ktoś ma proszę niech się odezwie
~Olga

Napisano: 24 paź 2011, 21:23

zwróć się z tym zapytaniem do właściwego PCPR- wg twojego miejsca zamieszkania....
~prac.socjal.

Napisano: 24 paź 2011, 21:51

Student piszący pracę magisterską nie ma dostępu do bibliografii ??? To niewiarygodne !!! Proponuję udać się do biblioteki.
~jolka

Napisano: 24 paź 2011, 22:50

byłam byłam tylko nie maja tych roczników czasopisma nie musisz byc złośliwa prac.socjal. dziękuje za podpowiedz
~Olga

Napisano: 24 paź 2011, 23:47

W bibliotekach pedagogicznych nie powinno być problemu z dotarciem do tego czasopisma.
~Adam

Napisano: 25 paź 2011, 0:37

kiedy czytam takie posty Olga, jak Twój, wydaje mi się, że proponowane wynagrodzenie dla tzw. \"mgr\" na poziomie 1300-1500 jest adekwatne
~casus

Napisano: 25 paź 2011, 12:43

wiesz casus wyobraź sobie że pewnie jestem lepiej wykształcona niż Ty i pracuje w pomocy dłużej niż Ty ale to o niczym nie świadczy, to że zapytam czy ktoś ma dostęp do tego czasopisma to złe pytanie myślalam, że jak praucje się w pomocy społecznej to po to by też pomagać, ale Ty najwidoczniej nie wiesz co to znaczy w bibliotekach juz bylam tyle że nie mają numerów archiwalnych które mnie akurat intersują więc daruj sobie swoje pisanie a takie wynagrodzenie może jest adekwatne do Twojej pracy nie do mojej, kiedyś wchodziło się na to forum z przyjemnością gdyż można było wymienić się poglądami, dowiedzieć się czegoś, natomiast teraz aż strach się o coś zapytać za wszystko obrzucacie obelgami i błotem
~karola

Napisano: 25 paź 2011, 13:39

żenada
~casus

Napisano: 19 cze 2018, 11:10

Pani Olgo czy mogłaby mi Pani wysłać na e-maila pani prace o rodzinach zastępczych mój e-mail to: [email protected] . Pracuje w PCPR i potrzebowałabym sobie przeczytać. Będę wdzieczna;)
aniulka123
Praktykant
Od: 19 cze 2018, 10:55
Zajmuję się: Św, rz

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x