Mam serdeczną prośbe piszę prace na temat rodzin zastępczych potrzebuje wszelkich materiałów a w szczególności może prenumerujecie czasopismo Problemy opiekuńczo - wychowawcze gdyż wiem że jest tam sporo artykułów niestety nie mam do niego dostępu, jeśli ktoś ma proszę niech się odezwie
wiesz casus wyobraź sobie że pewnie jestem lepiej wykształcona niż Ty i pracuje w pomocy dłużej niż Ty ale to o niczym nie świadczy, to że zapytam czy ktoś ma dostęp do tego czasopisma to złe pytanie myślalam, że jak praucje się w pomocy społecznej to po to by też pomagać, ale Ty najwidoczniej nie wiesz co to znaczy w bibliotekach juz bylam tyle że nie mają numerów archiwalnych które mnie akurat intersują więc daruj sobie swoje pisanie a takie wynagrodzenie może jest adekwatne do Twojej pracy nie do mojej, kiedyś wchodziło się na to forum z przyjemnością gdyż można było wymienić się poglądami, dowiedzieć się czegoś, natomiast teraz aż strach się o coś zapytać za wszystko obrzucacie obelgami i błotem
Pani Olgo czy mogłaby mi Pani wysłać na e-maila pani prace o rodzinach zastępczych mój e-mail to: [email protected] . Pracuje w PCPR i potrzebowałabym sobie przeczytać. Będę wdzieczna;)