szkolenie z pieczy zastępczej - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 25 paź 2011, 0:09

Wszystkim zainteresowanym szkoleniem z zakresu nowej ustawy o wspieraniu rodziny i pieczy zastępczej polecam szkolenia prowadzone przez Panią Katarzynę Napiórkowską Naczelnika Wydziału Opieki nad Dzieckiem i Rodziną w Departamencie Polityki Rodzinnej Ministerstwa Pracy i Polityki Społecznej. Brałam udział w szkoleniu prowadzonym przez Panią mgr Naiórkowską zorganizowanym w Kołobrzegu i jestem bardzo zadowolona. Uzyskałam w pełno rzetelne i kompetentne odpowiedzi na nurtujące pytania, dodatkowo odpowiedzi pisemne na maila. Obecnie wybieram się na kolejne szkolenie prowadzone przez Panią Naczelnik które odbędzie się w Słupsku 14 listopada 2011r. i wszystkim zainteresowanym gorąco polecam. Uzyskacie Państwo odpowiedzi merytoryczne co do zasad wdrażania nowej ustawy, tworzenia placówek, obowiązywania dotychczasowych przepisów jak również zasad uzyskania dotacji z budżetu Państwa. Pozdrawiam
~Irmina

Napisano: 25 kwie 2012, 23:56

Ja wolę szkolenia prowadzonę przez Panią Anię Kuszczuk. Byłam u obu Pań. Pani Ania ma ogromną wiedzę praktyczną i czuje te sprawy jako praktyk. Byłam na szkoleniu u Pani Ani w Głogowie ( teraz w kwietniu), jestem pod warażeniem wiedzy z zakresu ustawy i przeniesieniu tego do świata praktycznego.
Pozdrawiam

~Dorota

Napisano: 31 lip 2012, 15:22

Czy na Opolszczyźnie lub we Wrocławiu można zrobić 230 godzinny kurs dla asystenta rodziny? Bardzo proszę o odpowiedź.
~nowa

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x