Praca pracownika socjanego w przemocy. - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 20 ]

Napisano: 03 lut 2014, 19:13

Proszę powiedzcie mi jak u Was rozwiązany macie prblem związany z przemocą ? Czy każdy pracownik socjalny z danego rejonu zajmuję się przemocą w swoim rejonie opiekuńczym czy też są pracownicy socjalni, którzy pracują tylko w przemocy.
~Dorota

Napisano: 03 lut 2014, 19:17

Mała gmina, kilku pracowników socjalnych, każdy z pracowników jest członkiem ZI i zajmuje się niebieską kartą ze swojego rejonu
~olga

Napisano: 03 lut 2014, 19:39

jak wyżej
~franek

Napisano: 03 lut 2014, 20:09

mamy pracownika, który zajmuję się tylko przemocą. Socjalni rejonowi wciągani są w prace GR- ale to na oddzielnych zasadach- forma uzupełnienia.
~emilka

Napisano: 03 lut 2014, 21:39

Każdy w swoim rejonie zajmuje się NK
~OLA

Napisano: 03 lut 2014, 21:39

Każdy w swoim rejonie zajmuje się NK
~OLA

Napisano: 11 lut 2014, 9:50

u nas też każdy zajmuje się przemoca na swoim rejonie, ale od obsługi ZI jest jeden pracownik socjalny czyli ja. Do tego mam swój rejon, i jeszcze piszę wnioski POKL. A wszystko to na pół etatu. A i jeszcze na wywiady i wizytację jeżdżę moim prywatnym samochodem i paliwo kupuję za własne pieniądze.
~~lutka

Napisano: 12 lut 2014, 12:39

witaj Lutka Ja też mam cała przemoc rejon opiekuńczy i cały POMOST, bo pozostali socjalni nie nadają się do systemu. Pozdrawiam
~przewodnicząca ZI

Napisano: 26 lut 2014, 19:03

Nie powinnaś mieć całego Pomostu- każdy pracownik powinien ze swojego rejonu robić PoMOST. A co Ciebie obchodzi, że inni się nie nadają. Jak się nie nadają to przyjda inni- chętnych teraz dużo. MUszą sie nauczyć jak chcą pracować.
~x

Napisano: 26 lut 2014, 20:37

ŻADEN pracownik socjalny nie powinien zajmować sie POMOSTEM - ich zadaniem jest PRACA socjalna a nie biurowo-komputerowa.
~Adamobojca

Strona 1 z 2    [ Posty: 20 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x