sprawca - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 03 lut 2014, 13:57

Sprawca wzywany trzy razy na grupę roboczą nie stawia się.Co dalej robimy.
~op

Napisano: 03 lut 2014, 14:00

tak naprawdę ten mam taki problem i ciągle
jestem w kole błędnym
~EDYTA

Napisano: 03 lut 2014, 15:52

Pojechać do Pana sprawcy, albo niech dzielnicowy wypełni z nim NK -D i niech mu do głowy natłucze, co tam uzna za stosowne.
~franek

Napisano: 03 lut 2014, 16:09

ja się zastanawiam czemu oni Wam się nie stawiają na Wezwanie ? Ja nie rozumiem jak wy rozmawiacie z nimi?
ale
ps. franek ma rację \" nie przyszedł Mahomet do góry - przyjdzie góra do Mahometa \". Natomiast polecam - jeśli mogę tak powiedzieć - aby do OSP- jechał pr. socjalny wraz z dzielnicowym pod nazwą konkretnego działania w ramach podziału zadań GR- wtedy wypełniamy D.
~emilka

Napisano: 03 lut 2014, 17:54

Też tak robimy. A jeżli nam w oczy powie że nie chce rozmawiać robimy notatkę. w przypadku srpawy w Prokurqturzę chętnie to ściągają sobie :)
~Maria

Napisano: 03 lut 2014, 18:25

to się zastanawiaj, nie boli, a że nie rozumiesz to widać na każdym kroku.
~no

Napisano: 03 lut 2014, 20:04

do ~np

bynajmniej życzę ci takiego rozumowania w temacie i zagadnieniu, jakie ja przejawiam- przynajmniej ! - socjalny frustracie .
\"100 daję \"- że połowy nie kumasz . Tak?

ps. pozostałych forumowiczów pozostaje mi przeprosić za ton i styl mojej wypowiedzi - ale \"strona owa \" sama się prosi o zj..bę. sorry.
~emilka

Napisano: 03 lut 2014, 20:05

no *- oczywiście
~emilka

Napisano: 03 lut 2014, 20:52

bynajmniej, przynajmniej, jaki dziś upalny mróz - nie kumam bełkotu nic, a nic
~no

Napisano: 03 lut 2014, 21:09

no jasne...skomplikowane bardzo. Ja rozumiem Twój celowy zabieg stylistyczny \" upalny mróz\" .
Najpóźniej jutro pod nickiem - \"misiaczek\" ! zapytasz mnie \"bohaterze\" o jakiś banał i co\" najlepsze\"? - odpowiem ci na poważnie .
~emilka

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x