praca z rodziną PILNE - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 5 z 12    [ Posty: 118 ]

Napisano: 27 lut 2010, 16:46

I ja prosiłabym o formularz wywiadu. Z góry dziękuje!!!
[email protected]
~Ewelina

Napisano: 28 lut 2010, 12:59

Witam,
bardzo proszę, jeżeli to możliwe, o przesłanie fotmularza wywiadu.
Bardzo, bardzo dziękuję...
[email protected]
~Mariola

Napisano: 03 mar 2010, 21:39

Ja przeprowadzam wywiady- kwestionariusz część IV. Jestem po kompleksowej kontroli. Nie było zarzutu.
~Ewa

Napisano: 04 mar 2010, 1:47

nie no tak ale te czwórki są BEZNADZIEJNE, ni się pomieścić w tych mini rubryczkach, a tyyyyle niepotrzebnego miejsca jest na powtarzanie w nieskonczonośc danych osobowych...Wszystkich!
~mucha

Napisano: 04 mar 2010, 13:49

Zwracam sie z ogromną prośba do wszystkich ludzi dobrej woli o pomoc.Trzy lata temu pochowałam 33letnią córkę i wychowuję po niej dziecko.Obecnie muszę wyprowadzić się z mieszkania w którym mieszkałam 30 lat gdyż po śmierci córki moje nieudane przez lat małżeństwo runęło.Mając 60 lat zaczynam życie od nowa z niewielką różnicą nie jestem już zdolna do pracy i mam głodową emeryturę.Serdecznie proszę o pomoc.

[email protected]
~Katarzyna

Napisano: 02 kwie 2010, 13:23

Do pani, pana mucha chętnie wymienię poglądy na temat pracy z rodziną dziecka z WPO-W . Twoje poglądy są zbieżne z moimi. pozdrawiam
~maril

Napisano: 03 kwie 2010, 0:50

A wiecie,że prawdopodobnie wg nowego projektu ustawy o wspieraniu rodziny i pieczy zast. zniknie stanowisko pracownika socjalnego w placówkach?? Przejmą naszą działkę asystenci rodzinni.
Co o tym sądzicie?
~Pr

Napisano: 20 kwie 2010, 1:55

Ja również poproszę o przykladowy plan pracy z rodziną.
[email protected]
~mucha

Napisano: 25 kwie 2010, 22:14

robie to zgodnie z ipp a dalej to ewentualnie kontrakt
~maril

Napisano: 30 kwie 2010, 1:07

witam wszystkich po mej długiej nieobecności:)
a kim sa ci asystenci rodzinni, hę? i co będa robic? to samo? pierwsze słysze... Jakies wymagania co do wyszkatałcenia itp????
ps. ej Szklarz, co to za podszywanie sie:P
ps.ps. formularz wyw zrobiłam, jutro powysyłam albo na \"majach\"
ps.ps.ps. do Maril: wymiana pogladów rzecz cenna:))
pozdrawiam
~mucha

Strona 5 z 12    [ Posty: 118 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x