Program POPŻ żywność unijna - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 5    [ Posty: 50 ]

Napisano: 11 sty 2015, 21:29

Może wskaże jak postąpić - Polska Federacja Związkowa Pracowników Socjalnych i Pomocy Społecznej. Wiem, że bywa pomocna.
Poszukaj informacji w internecie.
Gość

Napisano: 13 sty 2015, 20:49

Czy u Was jest wydawana żywność, jakie organizacji wydają?
Gość

Napisano: 13 sty 2015, 23:02

Federacja interweniowała w sprawie wydawania żywności w kilku gminach , które bezpośrednio zgłosiły jej ten problem znaczy pracownicy z tychże gopsów i już nie wydają. Piszcie do Federacji mają gotowe pismo i wierzcie mi działa. Co do reszty postulatów to wiem że je zbierają np. w sprawie skierowań, zaświadczeń i będą działać.
dobry duch

Napisano: 14 sty 2015, 9:34

Na jaki okres wydajecie zaświadczenia dla osób korzystających z żywności ? Na rok, na miesiąc ? Od czego to uzależniacie ?
elo

Napisano: 14 sty 2015, 9:39

Teraz wypisujemy do 31.01.2015 bo do tego okresu trwa podprogram.
jasiek

Napisano: 14 sty 2015, 10:10

do !!!!!!!!!
dla Twojej wiadomości- osobom starszym, samotnym, schorowanym- wydajemy skierowanie ale po okazaniu dokumentów przedstawiających dochód. Nie dajemy osobom które pracują, mają się dobrze a kombinują. Pracuje w małym miasteczku i wiemy komu trzeba pomóc a kogo odesłać.
Wywiady trzeba robić na każdy wniosek, do tego dochodzą wywiady robione dla potrzeb świadczeń rodzinnych, innych instytucji, zespołu interd. Jakbyśmy mieli jeszcze robić dla caritasu- to sorry ale chyba byśmy na głowę dostali. Każda dodatkowa praca oczywiście za darmo.
LU1988

Napisano: 14 sty 2015, 10:12

dodam jeszcze że ja też żyje za śmieciową pensję a żadna pomoc mi się nie należy. za to kombinatorom tak- bo wg papierów są bezrobotni a w domu lepiej jak ja mają.
LU1988

Napisano: 14 sty 2015, 15:05

Dobry Duchu
Pismo z Federacji dostaliśmy i..... o ku.na plecy mnie do dziś bolą :D
YoYo

Napisano: 14 sty 2015, 15:38

A której gminy bo u mnie podziałało?
dobry duch

Napisano: 14 sty 2015, 15:41

Nie mogę Ci powiedzieć, bo nie wiesz kto czyta :D
YoYo

Strona 2 z 5    [ Posty: 50 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem