prośba o adresy prywatnych domów

Wybrane tematy:
odpłatność za DPS - żyjące dzieci i wnuki Odpłatność za DPS sposób nalicznia świadczenie ratownicze- mieszkaniec DPS Ustalenie odpłatności DPS - stare zasady Decyzja OPS mam płacić a z czego mam żyć Wywiady alimentacyjne u dzieci
ODPOWIEDZ
~Dariusz

prośba o adresy prywatnych domów

Post autor: ~Dariusz »

poszukuję pilnie miejsca dla mamy, mama jest fizycznie osobą w miarę sprawną, wymaga przypilnowania i pokierowania jej codziennego dnia
szukam raczej domu prywatnego, cena zdecydowanie ma znaczenie( ok1500zł)- proszę i z góry dziękuję za odp.
~Sabcia

Re: prośba o adresy prywatnych domów

Post autor: ~Sabcia »

O jakie województwo chodzi?

Wydaje mi się, że za taką kwotę to bedzie ciężko, w naszym rejonie minimum to 1 800,00 za nocleg i żywienie.
~Dariusz

Post autor: ~Dariusz »

łódzkie, mazowieckie lub okolice centrum polski, zdaję sobie sprawę co do cen, ale 1 800 będzie naprawdę trudno, a i tak nie łatwo znaleźć w tej cenie
dziękuję za poważne potraktowanie tematu!
~Sabcia

Post autor: ~Sabcia »

Śląsie też może być?
~Agata

Post autor: ~Agata »

Jeśli mogę, to zasugeruję coś innego, nie koncentruj się na prywatnych domach pomocy, raczej poszukaj takiego, który ma stałe zezwolenie wojewody, czyli spełnia wszystkie standardy wymagane odpowiednimi przepisami. Często się zdarza, że w prywatnych jest gorsza opieka niż w publicznych.
~M

Post autor: ~M »

https://www.poznan.uw.gov.pl/wuw-portlet ... 09%20r.pdf

tutaj są adresy placówek wpisanych do rejestru wojewody wielkopolskiego, czyli działających legalnie

pozdrawiam M
ODPOWIEDZ