prośba o adresy prywatnych domów
prośba o adresy prywatnych domów
poszukuję pilnie miejsca dla mamy, mama jest fizycznie osobą w miarę sprawną, wymaga przypilnowania i pokierowania jej codziennego dnia
szukam raczej domu prywatnego, cena zdecydowanie ma znaczenie( ok1500zł)- proszę i z góry dziękuję za odp.
szukam raczej domu prywatnego, cena zdecydowanie ma znaczenie( ok1500zł)- proszę i z góry dziękuję za odp.
Re: prośba o adresy prywatnych domów
O jakie województwo chodzi?
Wydaje mi się, że za taką kwotę to bedzie ciężko, w naszym rejonie minimum to 1 800,00 za nocleg i żywienie.
Wydaje mi się, że za taką kwotę to bedzie ciężko, w naszym rejonie minimum to 1 800,00 za nocleg i żywienie.
łódzkie, mazowieckie lub okolice centrum polski, zdaję sobie sprawę co do cen, ale 1 800 będzie naprawdę trudno, a i tak nie łatwo znaleźć w tej cenie
dziękuję za poważne potraktowanie tematu!
dziękuję za poważne potraktowanie tematu!
Jeśli mogę, to zasugeruję coś innego, nie koncentruj się na prywatnych domach pomocy, raczej poszukaj takiego, który ma stałe zezwolenie wojewody, czyli spełnia wszystkie standardy wymagane odpowiednimi przepisami. Często się zdarza, że w prywatnych jest gorsza opieka niż w publicznych.
https://www.poznan.uw.gov.pl/wuw-portlet ... 09%20r.pdf
tutaj są adresy placówek wpisanych do rejestru wojewody wielkopolskiego, czyli działających legalnie
pozdrawiam M
tutaj są adresy placówek wpisanych do rejestru wojewody wielkopolskiego, czyli działających legalnie
pozdrawiam M
Oprócz prośba o adresy prywatnych domów - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
www.turnusy24.pl
dziwna sprawa
umieszczenie w DPS osoby ubezwłasnowolnionej
Córka-nie chcę płacić pomóżcie.
podawanie leków
odpłatność za pobyt w dps
szukam DPS
z kim wywiad w przypadku opiekuna prawnego
decyzja uchylająca
Uzyskanie - utrata 2009
odpłatność za DPS a otrzymany wkład mieszkaniowy
!!ustalanie dalszej odpłatności