wniosek na usamodzielnienie
wniosek na usamodzielnienie
witam;) czy pomagał ktoś może podopiecznemu napisać wniosek do PCPR na zagospodarowanie w formie rzeczowej? jeżeli tak to bardzo proszę o pomoc
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: wniosek na usamodzielnienie
też się do tego przygotowuję i w trakcie poszukiwań natknęłam się na tę stronkę, może się Tobie przyda:)
https://bip.pcpr.slupsk.pl/dokumenty/10
https://bip.pcpr.slupsk.pl/dokumenty/10
ania
dzięki wielkie;) a pisałaś już coś w tej sprawie?
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
mam dopiero \"świeżego\" pełnoletniego (od dziś),czyli tylko indywidualny program usamodzielnienia:)
wiesz może jak to jest z pomocą pieniężną na usamodzielnienie, bo słyszałam, że tylko do tego roku ma to być (w przypadku moich wychowanków) 6588zł, a od przyszłego sama podstawa.....
słyszał ktoś o tym?
wiesz może jak to jest z pomocą pieniężną na usamodzielnienie, bo słyszałam, że tylko do tego roku ma to być (w przypadku moich wychowanków) 6588zł, a od przyszłego sama podstawa.....
słyszał ktoś o tym?
ania
Witam
czy ktoś wie jak się pisze te wnioski na usamodzielnienie i zagospodarowanie się ? Jeżeli ktoś wie to napiszcie jak się je pisze . Pozdrawiam

Oprócz wniosek na usamodzielnienie - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
7 dzieci pod opieką jednego wychowawcy...
przekazanie placówki pod stowarzyszenie
zajęcia pozaszkole
domy dziecka
?
14 października czy to nasze święto?
atmosfera w pracy
Kontakt z usamodzielnionymi wychowankami
odpłatność za wychowanka placówki opiekuńczo - wychowawczej umieszczonego w MOS i MOW - nowe przepisy
przemoc w rodzinie
Iliść godzin opiekuńczo-wychowawczych
podróże wychowawców - zwrot za paliwo
DŁUGI w WASZYCH PLACÓWKACH
szukam damowego kursu języka migowego-Śląskie
motto na zaproszenia dla rodziców na zjazd rodzin
jak bedzie liczony tzw staż dziecka w placówce?