Przemoc - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 6 z 10    [ Posty: 95 ]

Napisano: 29 gru 2013, 0:27

;)

oj zdarza mi się ortografia- gubienie liter i przekręcanie wyrazów- no cóż nie powinna - ale ja wychowana jestem na pograniczu - trochę tam , trochę tu.
Kto pisze ten błędy robi- robił je Tusk, Komorowski - wielcy...
~emilka

Napisano: 29 gru 2013, 0:32

to może ja dopowiem - jaka specjalność w tej terapii? - to dopiero będzie zabawa.

P.S Adam co sądzisz o tym ? powiedzieć ? Oni są tacy zabawni.
~emilka

Napisano: 29 gru 2013, 0:41

Puść wodze fantazji
~..

Napisano: 29 gru 2013, 0:42

rzeczywiście wyżej wymienieni to autorytety:(((
~Adasia

Napisano: 29 gru 2013, 0:43

co ranko ruchanko to i plemnika bendom mocna
~do emilka

Napisano: 29 gru 2013, 1:12

Adasia - jak jesteś z opozycji to dla Ciebie pewnie nie. A zresztą my nie rozmawialiśmy o autorytetach.
do ~emilka i (~..)- cieszę się, że podzielasz ten pogląd- przekaz nieco prymitywny - ale potwierdza to pewną prawidłowość- otóż niektórzy potrzebują powodu, żeby uprawiać seks- inni tylko miejsca, zdaje się, że Twoja droga jest oczywista- biorąc pod uwagę słownictwo i towarzyszące temu emocje.
~emilka

Napisano: 29 gru 2013, 1:25

Fakt. Nie rozmawiamy o autorytetach tylko o braku znajomości podstawowych zasad ortografii. Błędy premiera czy prezydenta nikogo nie usprawiedliwiają. Miejsce zamieszkania także. Jeśli ktoś uważa się za eksperta w każdej dziedzinie, to szczególnie nie usprawiedliwia. pośpiech niczego nie tłumaczy. Pisz mniej, a dobrze.
~Adasia

Napisano: 29 gru 2013, 1:29

a najlepiej nie pisz wcale
~rycerz

Napisano: 29 gru 2013, 1:38

Umm. Trochę niekulturalne te niektóre wpisy ale w sumie rubasznosc da sie lubić! ;)
Rok w pomocy społecznej Emilio!? Łaaał! Juz rok!? A wiec wiesz juz wszystko. ;) Z nabożna czcią słów oswieconych wpływających z Krynicy Twej mądrości słuchać zatem będziemy!
Psychiatria... 10 lat... No to wiem juz wszystko. Zwłaszcza skąd taka wyrozumiałość dla nocnych dyżurów w pomocy społecznej. Ale ze posłuże sie cytatem \"nie czyn drugiemu co Tobie było niemile\"...
~Clooney Adamobojca

Napisano: 29 gru 2013, 1:42

A gwoli ścisłości ukończyłem studia na prestiżowej uczelni zanim koncepcja prywatyzacji dosiegnela szkolnictwa wyższego. Zatem pudło! ;)
Lobotomii sie nie lekam, szkoda tylko oka stracić przy tym zabiegu. Muszę bowiem mieć na Ciebie baczenie! ;)
~Clooney Adamobojca

Strona 6 z 10    [ Posty: 95 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x