oj zdarza mi się ortografia- gubienie liter i przekręcanie wyrazów- no cóż nie powinna - ale ja wychowana jestem na pograniczu - trochę tam , trochę tu.
Kto pisze ten błędy robi- robił je Tusk, Komorowski - wielcy...
Adasia - jak jesteś z opozycji to dla Ciebie pewnie nie. A zresztą my nie rozmawialiśmy o autorytetach.
do ~emilka i (~..)- cieszę się, że podzielasz ten pogląd- przekaz nieco prymitywny - ale potwierdza to pewną prawidłowość- otóż niektórzy potrzebują powodu, żeby uprawiać seks- inni tylko miejsca, zdaje się, że Twoja droga jest oczywista- biorąc pod uwagę słownictwo i towarzyszące temu emocje.
Fakt. Nie rozmawiamy o autorytetach tylko o braku znajomości podstawowych zasad ortografii. Błędy premiera czy prezydenta nikogo nie usprawiedliwiają. Miejsce zamieszkania także. Jeśli ktoś uważa się za eksperta w każdej dziedzinie, to szczególnie nie usprawiedliwia. pośpiech niczego nie tłumaczy. Pisz mniej, a dobrze.
Umm. Trochę niekulturalne te niektóre wpisy ale w sumie rubasznosc da sie lubić!
Rok w pomocy społecznej Emilio!? Łaaał! Juz rok!? A wiec wiesz juz wszystko. Z nabożna czcią słów oswieconych wpływających z Krynicy Twej mądrości słuchać zatem będziemy!
Psychiatria... 10 lat... No to wiem juz wszystko. Zwłaszcza skąd taka wyrozumiałość dla nocnych dyżurów w pomocy społecznej. Ale ze posłuże sie cytatem \"nie czyn drugiemu co Tobie było niemile\"...
A gwoli ścisłości ukończyłem studia na prestiżowej uczelni zanim koncepcja prywatyzacji dosiegnela szkolnictwa wyższego. Zatem pudło!
Lobotomii sie nie lekam, szkoda tylko oka stracić przy tym zabiegu. Muszę bowiem mieć na Ciebie baczenie!