Przemoc - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 8 z 10    [ Posty: 95 ]

Napisano: 29 gru 2013, 16:10

To porozmawiajmy o bieżących wydarzeniach , np zmarł Kilar Wojciech - wybitny kompozytor, robił muzykę do takich filmów jak \"Pianista\" ( przewspaniały film- nie zapomnę)- właściwie \" obstawił\" muzyką filmową projekty największych polskich reżyserów i nie tylko - no właśnie ,czym się interesują na co dzień pracownicy socjalni- jakie kino lubicie, jakiej muzyki słuchacie ..?
~emilka

Napisano: 29 gru 2013, 16:13

Ja słucham metalu (gatunki: power, heavy, symphonic, folk).
Jeżeli chodzi o filmy to lubię te klimatyczne. Cenię np. Tima Burtona.
~Adam

Napisano: 29 gru 2013, 17:16

ooo.. - z metalu to powiem szczerze tylko łapie ballady z kiedyś tam , znam Metallica i to wszystko .
Ja lubię rock alternatywny , indie rock-uwielbiam Bjork- te klimaty- a później nieco łagodniej i inaczej, a Mela Koteluk- mnie uwięziła wprost . Ciekawie choć nadal popowo brzmi teraz Brodka lubię też retro-pop i Anię Dobrowską- bardzo .
Z filmów - raczej lub zdecydowanie kino europejskie , festiwalowe : Cannes bądź Berlinale- lubię to;) bardzo.

P.S Tłumów w tym temacie nie będzie drogi Adamie , jak widzisz - temat mało chwytliwy i taki mało opeesowy ;)
Grono kameralne- ale fajnie , że Ty w nim jesteś... no chyba, że ktoś dołączy , jeszcze..
~emilka

Napisano: 29 gru 2013, 17:17

I trudno się tu pokłócić. Stąd niska frekwencja;)
~Adam

Napisano: 29 gru 2013, 17:24

dokładnie ;) - bo przecież nie wątpimy , że zainteresowania ludzie mają;) no ..
~emilka

Napisano: 29 gru 2013, 22:07

Lubię też serię gier GTA:P
Nie ma to jak na kilka godzin wieczorem stać się bandziorem:)
Pełna kultura.
~Adam

Napisano: 29 gru 2013, 22:19

Tytuł - Przemoc

Czy państwo nie pomylili się w rozmowach, bo chyba nie są na temat ?
~Michał

Napisano: 30 gru 2013, 13:54

Michał - akurat GTA dobrze pasuje do tematu Przemoc bo to gra wzmagajaca agresję i poczucie bezkarności za najgłupsze poczynania. Pasuje do Adama.
~Zjem Ciebie

Napisano: 30 gru 2013, 15:27

i Emilki konkubiny Adama - co za para
~jajo

Napisano: 30 gru 2013, 15:34

o Emilka ..... samochwała po układach to co dopiero historia o la la
~o

Strona 8 z 10    [ Posty: 95 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x