Przerażacie mnie. To trzeba pokazać ministrowi! - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 5 z 6    [ Posty: 53 ]

Napisano: 23 sty 2014, 21:12

helou Bartek!
:)
~p

Napisano: 23 sty 2014, 23:24

Raduje mnie Twa aktywność P! Sam powróciłem i pozwoliłem sobie wesprzeć starego przyjaciela w wirtualnym boju z elementami wywrotowymi na tym forum. ;) Coraz gorzej dzieje sie w Waszej branży i coraz częściej namawiam żonę do porzucenia tej syzyfowej pracy. Ale o a ma nieco bardziej optymistyczna wizje przyszłości, wiec trwa na placu boju. A ja? Ja czujnie obserwuje Was wszystkich z wieżyczki! ;))
~Bartek

Napisano: 23 sty 2014, 23:33

obserwuj Bartku bacznie nadal i w razie potrzeby wsparcia udzielaj. ze swej wieżyczki widzisz zapewne wiele. a małżonka twa niechaj pozostanie przy swem zdaniu i wizjach optymistycznych. pewne czynniki, w których sam mam pewien udział, czynią co mogą. może nie tyle by było lepiej, co jest w obecnym klimacie (nomen omen w kontekście wypowiedzi ministry bieńkowskiej) wokół pomocy społecznej, niezmiernie trudne. działania te póki co nakierowane są na to by gorzej nie było, w obliczu tego co ma się szykować, o czym wieść gminna od pewnego już czasu niesie. strzelaj więc tak celnie jak dotąd, kiedy wroga wypatrzysz ze swej wieżycy.
pozdrowienia dla małżonki.
~p

Napisano: 23 sty 2014, 23:53

widziałem i popieram a nawet jestem przeciw
~mini ster

Napisano: 24 sty 2014, 15:47

Nadal mnie przerażacie.
~Adam

Napisano: 24 sty 2014, 16:13

cienki jesteś, życia nie znasz
~p

Napisano: 24 sty 2014, 16:16

Boję się tylko umierania i socjalnych:P

Wara od dzieci bo zaje...ę!!!
~Adam

Napisano: 24 sty 2014, 16:49

Fest Odbija Ci juz na dekiel...
~Hajer

Napisano: 24 sty 2014, 16:54

Hajer
Nie sądzę. Mamy go na oku z koleżanką ;) - zdrowy, normalny facet;)

~emilka

Napisano: 24 sty 2014, 16:56

to nieźle jesteście skrzywione, bądź z oczami coś nie tak...
~p

Strona 5 z 6    [ Posty: 53 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x