majaczenie kaczyńskiego, które oczywiście trafi do umysłów jego zwolenników i pozwoli grać nadal na najniższych instynktach. ot wielka polityka w jego mniemaniu...
Co za hipokryzja!!! Ty nienawidzisz i jesteś dobrym człowiekiem. Kaczyński \"nienawidzi\" i jest złym człowiekiem bo nienawidzi kłamstwo, na którym opierasz swoją filozofię życiową.
Jasne, to nie ty chodzisz i strzelasz. To zmanipulowani przez takich jak ty zabijają a ty masz podwójna radość. Od dzisiaj uważam, że takich jak ty należy z całą surowością rugować z przestrzeni publicznej. Tu nie ma żadnej nadziei, że obudzi się w tobie jakakolwiek przyzwoitość i zwykła ludzka uczciwość. Teraz rozumiem, że tacy ludzie, jak ty nigdy nie są w stanie się zmienić. To wy macie wyprane mózgi i jesteście systematycznie szkoleni do nienawiści. Kiedyś nawet takie systematyczne szkolenia były opisane w Przekroju. Oskarżanie ludzi, których jedyną zbrodnią jest mówienie o was prawdy i patriotyzm o sianie nienawiści jest wyraz cynizm i straszliwego draństwa, porównywalnego jedynie z czarną albo czerwoną propagandą.
albo ja mam problemy z przyswajaniem informacji, albo pan Palikot znowu podjudza. Nikt przecież nie kwestionuje, że osoba która strzelała do posłów przyznała, że nienawidzi PiS i chciała zabić Jaroslawa Kaczyńskiego więc trudno aby milczał na ten temat
heniek, nie zapędzaj się tak, bo zadyszki dostaniesz. moje poglądy są m o j e i nie zamierzam nikim manipulować. mózgu, jak dotąd też mi nikt nie wyprał. oceniam rzeczywistość, którą widzę w ł a s n y m i oczami. a że ty masz inne zdanie... nie jest to powód do wyciągania wniosków, na czym opieram swoją filozofię życiową. a co do tego, do czego według ciebie jestem szkolony, to już szkoda mojej cennej energii na komentarz.
przeczytaj, co napisałeś sam jad i żółć, a do tego inwektywy...
Gdyby ktoś zastrzelił Tuska albo Napieralskiego to pis twierdziłby, ze sami sobie winni i na tym polega różnica!! I to mnie wkurza
dramatyczny i zarazem jakże naiwny bełkot obliczony na elektorat. niby do kogo ten apel? jakaś zorganizowana organizacja planuje masowe mordy, czy jak? pis jak zwykle próbuje się przedstawić jako biedny i uciemiężony. ale jakoś litości to nie wzbudza, tylko pożałowanie.