rezygnacja z funkcji przewodniczącego ZI - Jerry jak to powiino być - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 08 lip 2013, 18:29

Rezygnację z funkcji przewodniczącego ZI powinno się złożyć do Zespołu Interdyscyplinarnego czy do Wójta Gminy? chodzi tu także o rezygnację z członkostwa w ZI Jak to zrobić żeby było dobrze?
~Agata

Napisano: 08 lip 2013, 20:24

do wójta.
~emilka

Napisano: 09 lip 2013, 10:56

do wójta
~tak

Napisano: 09 lip 2013, 11:18

Ja skadałem do podmiotu, który mnie wskazał na członka ZI.Ten napisał do wójta o mojej rezygnacji jednocześnie wskazując imiennie osobę,która będzie na moim miejscu.
~ex

Napisano: 09 lip 2013, 11:20

na moim miejscu jako członek ZI
~ex

Napisano: 09 lip 2013, 11:43

str.12 ,,rezgnacja przewodniczącego,,
~ex

Napisano: 09 lip 2013, 18:46

dziękuję ;-)
~Agata

Napisano: 10 lip 2013, 0:07

I znowu niezastąpiony ex i emilka dają celne wskazówki, choć temat adresowany jest do mnie.

P.S. Dziękuję. Wybaczcie, już trzeci tydzień mam remont w mieszkaniu i... końca nie widać.
Jeśli ktoś wymieniał okna to wie, co się z tym wiąże.
~Jerry

Napisano: 05 mar 2014, 14:49

Proszę o wyjaśnienie. Czy pracownik socjalny zatrudniony w ramach projektu POKL może pełnić funkcję przewodniczącego zespołu interdyscyplinarnego. Moim zdaniem nie ale u nas tak jest. Złożyłam wniosek o rezygnację do wójta ale nie został on w ogóle rozpatrzony i został mi zwrócony. Nie wiem w jaki sposób mogę jeszcze zrezygnować z pełnionej przeze mnie funkcji. Proszę pomóżcie
~kate

Napisano: 05 mar 2014, 15:53

art.9a,pkt.15- macie pewno taką Uchwałę
składaj rezygnację na dziennik podawczy i poproś o potwierdzenie wpływu dla Ciebie. I niech się martwią, co z tym fantem dalej.
Pracownik socjalny w ramach POKL może pełnić taką funkcję ,bo jest on przedstawicielem pomocy społecznej.
~franek

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x