l. coś Ci się chyba pomyrdało. Nie rzadziej niż co 3 miesiące powinny odbywać się spotkania ZI.
A GR zwołuje się zgodnie z uwarunkowaniami sytuacji w danej rodzinie lub też w ciągu 3 dni od zaistnienia zdarzenia w rodzinie dotąd nie objętej procedurą NK.
Weź tu zwołaj grupę w ciągu 3 dni..ja mam problem ciagu 2 tyg...pedagog wakacje i ma to w nosie..pielęgniarka zajęta...lekarz zajęty i nie będzie sobie zawracał głowy...dzielnicowy grafiki...
No cóż. ZI, wg ustawy i rozporządzenia to taka \"czapa\", zaś GR to faktyczny działacz w zakresie procedury NK.
Kiedy jeszcze byłem członkiem ZI spotykaliśmy się (właściwie nie wiadomo po co?) raz na kwartał. Natomiast GR działały doraźnie i wedle potrzeby spotykając się nawet dwa razy w tygodniu.
l, a kto wam wydał takie zalecenia, by zwoływać GR nie rzadziej niż co 3 miesiące? A jeśli po miesiącu coś się wydarzy ważnego w rodzinie objętej procedurą, to co? Załatwi to ktoś inny niż \"odpoczywająca\" GR?
u nas też GR spotyka się raz na 3 miesiące żeby monitorować sytuację rodziny tzn po wpłynięciu NK zwołujemy zebranie GR potem zebrania ze sprawcą oraz ofiarą oczywiście nie jednocześnie a jak już ustalimy plan pomocy a nic złego się w danej rodzinie nie dzieje to spotykamy się raZ na 3 miesiące zapis ten dotyczy zarówno Zi jak i GR tak to tłumaczą w UW
Ludzie co Wy robicie przez 2 lata?
Co za grupa spotyka się co 3 miesiące?
\"GR spotyka się raz na 3 miesiące żeby monitorować sytuację rodziny\" - a co to za monitorowanie??? Nie boicie się że w międzyczasie zdarzy się coś złego? Jakie działania podejmujecie że musicie na nie mieć aż 3 miesiące???