rozdzielenie placówek - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 4    [ Posty: 33 ]

Napisano: 13 lis 2012, 20:31

Witam,
jak w kujawsko-pomorskim idzie Wam rozdzielanie placówek (dostosowanie do nwej ustawy)?????? to jest koszmar! tworzenie fikcji i zbędnych dokumentów! Tworzcie Centra? pozdrawiam!
~beata

Napisano: 15 lis 2012, 1:07

ale wiesz( sama wiesz kto) przekręt lobował aby miał monopol, powiaty już od 2013 wedle założeń ( sama wiesz kogo) miały za utrzymanie dzieciaka płacić po 7000 tyś, lecz niestety jest kilku niepoważnych co jak Don Kichot walczą z absurdem ustawodawcy, ale walczą, ja również mam dość absurdu, ale doprowadzę to do końca choćbym miał pod ministerstwem ogłosić strajk głodowy z przerwą na posiłek. pozdrawiam
~Damian

Napisano: 20 lis 2012, 2:27

Beato, ja się przyłączam (prof. Miodek i prof. Bralczyk pochwalą mnie za tę pisownię) do Damiana pod MPiPS-em - zbyt dobrze wyglądam to mi się osobiście przyda ha ha.... i coś ważnego dla nas załatwimy ;)
Oczywiście, że tworzymy centra a masz jakiś lepszy pomysł?
Chętnie cała Polska skorzysta ;)
Pozdr.
~Wojtek

Napisano: 20 lis 2012, 13:50

jakie centra tworzycie,napiszcie coś więcej Wojtek
~kp

Napisano: 20 lis 2012, 13:54

mamy taki pomysl ,żeby utworzyc w miejsce jednej grupy nową z niepelnoletnimi matkami z dziećmi ,sądzicie,że taki pomysł wypali ?!czy ktoś ma juz przy p.ow taka grupę?nie chodzi o interwencję ,bo ją juz mamy!
~kp

Napisano: 20 lis 2012, 21:01

Wg. mnie nic nie stoi na przeszkodzie, o ile macie odpowiednie warunki i kadrę.
Czyli 5 lub 7 matek z dzieckiem to byłaby jedna grupa lub placówka o - w działająca pod tym samym Centrum adm.
Wiele powiatów ma problem z umieszczaniem nieletnich matek z dzieckiem.
Pozdr.
~Wojtek

Napisano: 20 lis 2012, 21:09

Wojtek, czy Ty także tworzysz Centrum?
~beata

Napisano: 21 lis 2012, 1:55

Tak, ponieważ nie znalazłem innego rozwiązania, zgodnego z prawem, na funkcjonowanie mojej placówki po 31.12.2012 r..
Pozdr.
~Wojtek

Napisano: 21 lis 2012, 22:04

Wojtek, czy mówi Ci coś Więcbork? pozdrawima ;)
~beata

Napisano: 22 lis 2012, 10:51

Wojtek to jak to teraz będzie u Ciebie wyglądało i brzmiało ?
~Fasola

Strona 1 z 4    [ Posty: 33 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x