spotkania opłatkowe w waszych domach - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 18 gru 2011, 13:23

czy w waszych domach są organizowane spotkania opłatkowe dla dzieci, pracowników, sponsorów i vip- ów?
czy są to symboliczne spotkania, czy wielka pompa z suto zastawionym stołem?
~Milena

Napisano: 18 gru 2011, 14:33

U nas zawsze była wielka pompa bardziej wigilijka niż spotkanie opłatkowe z uszkami, karpiem i makówkami, jasełka dzieciaków, wychowawcy, sponsorzy władza i rodzice. W tym roku mamy nowa dyrekcje i nie będzie już wielkiej pompy tylko symboliczne spotkanie opłatkowe wychowanków i wychowawców bez vipów i wcześniejszych prezentów. wszystko będzie szło normalnym -\"domowym\" trybem wigilia z upominkami 24.12. To i tak trudny okres dla naszych wychowanków to po co jeszcze dokładać im i nam stresu.
~kordi

Napisano: 18 gru 2011, 14:36

u nas wyłacznie wychowawcy,wychowankowie i dyr oczywiscie 24grudnia potrawy tak jak w domu no i prezenty:)
~kama

Napisano: 18 gru 2011, 20:59

u nas jest pompa z vipami- szczupaki, łososie, pstrągi itp- tony jedzenia. dzieci i pracownicy też są.Niestety dyrektorka nie staje na wysokości zadania- bo nawet porządnie nie umie powitać gości, nic od siebie nie potrafi sensownego powiedzieć, rzucić jakiegoś cytatu.Liczy tylko na prezenty od sponsorów, ale z długiej listy gości juz co roku mniej przychodzi.Tylko wychowawcy, dzieci i kucharki stoją na wysokości zadania i są dobrze przygotowani. Jutro spotkanie opłatkowe i już myślę, że ta moja dyrektorka jak sierota z kartki ledwie odczyta listę gości- powie wesolych świąt i będzie się podlizywać staroście- o ile przyjdzie, bo ostatnio miał ją gdzieś.
a przecież to takie piękne święta.
wesolych świąt dla wszystkich.
~tylko wychowawca

Napisano: 19 gru 2011, 10:47

no to Wigilia czy spotkanie opłatkowe przed świetami?na prezenty cos zostaje skoro sie tyle kasy na jedzenie wyda?
Spokojnych świąt i trochę odpoczynku:)
~kama

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem