sprawozdania z programów??? - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 29 sty 2009, 10:40

u nas programy realizowane są przez GOPS, czy skladacie np. w zw. z tym jakies sprawozdania z realizacji takiego programu do wójtów/burmistrzów jak to u Was wygląda, w jaki sposób rozliczają się z wami jednostki koordynujace programy???
~iwon@

Napisano: 03 lut 2009, 17:04

Realizator przygotowuje sprawozdanie. W Waszym programie musi być wskazane kto nim jest.
~Danka

Napisano: 11 lut 2009, 15:52

jest nim GOPS ale nie przedstawia nam żanych sprawozdań, z realizacji programu, chciałabym to zmienić i czy ktoś może ma jakiś wzór ???
~iwon@

Napisano: 19 lut 2009, 12:23

my robimy sprawozdanie
~basia

Napisano: 20 lut 2009, 16:14

iwon@, a gdzie pracujesz i jak piszesz ,,nie przedstawia nam\'\', to kogo masz na myśli?
~ewcia

Napisano: 20 lut 2009, 16:21

iwon@, a gdzie pracujesz i jak piszesz ,,nie przedstawia nam\'\', to kogo masz na myśli? Mogę podzielić się swoimi doświadczeniami.
~ewcia

Napisano: 17 mar 2009, 13:12

mam na myśli jednostkę, która została wskazana w programie do realizacji, a w szczególności koordynatora programu
~iwon@

Napisano: 17 mar 2009, 13:44

u nas sprawozdanie z realizacji programu przedstawiane jest radnym na sesji
~deny

Napisano: 17 mar 2009, 13:49

Pisze sprawozdanie, przedkładam GKRPA, która je zatwierdza, no raczej opiniuje. Potem przesyłam burmistrzowi a on przedkłada radzie. Ide na odpowiednia komisje rady, tam go omawiaja, zadają pytania, dociekają, wymagają wyjaśnień. Potem opiniuja i sprawozdanie wedruje na sesje plenarna RM, tam znowu to samo - pytaja, dociekaja... I na koniec głosuja nad przyjeciem informacji.
w moim programie jest zapis ze burmistrz sklada Radzie sprawozdanie z nrelizacji Programu do konca pierwszego kwartału roku następnego.
~podinsp

Napisano: 17 mar 2009, 14:03

u nas tak samo jak u podinsp w zasadzie
tylko sprawozdanie składa sekretarz komisji (kiedyś penomocnik wójta jak był takowy)
~deny

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x