Nowa oferta 2009 Teatru Profilaktycznego im. Marka Kotańskiego - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 25 sty 2009, 12:26

Uprzejmie informujemy, że na stronach www.teatr-profil.krakow.pl jest już do pobrania najnowsza oferta Teatru Profilaktycznego im. Marka Kotańskiego. To już 20a oferta teatru, którą podobnie, jak przez ostatnie 10 lat, rozesłaliśmy w styczniu do wszystkich Urzędów Miast i Gmin na ręce Pań i Panów Pełnomocników ds rpa oraz koordynatorów gppirpa. Jednocześnie chcemy zachęcić Państwa do oglądniecia krótkich filmów dotyczących naszych programów "Sanczo Gonzales na tropie...", "Dzieci w sieci" oraz "Pomóż mi..." po raz pierwszy publikowanych na naszych stronach internetowych. Zapraszamy!
Teatr Profilaktyczny im. Marka Kotańskiego
~Teatr Profilaktyczny

Napisano: 25 sty 2009, 16:15

Obejrzałem filmy. Są super!
Szczególnie Dzieci w sieci... a nade wszystko
Pomóż mi... ciekawa muza!
Sanczo Gonzales na tropie...\", młodszej widowni napewno się spodoba - aktorzy są uroczy ;)

Przesłania filmów
też ciekawie przedstawione!

GRATULACJE !!!

~pracownik socjalny

Napisano: 25 sty 2009, 22:56

Dzięki! 10 lat to kawał czasu. Bywało różnie, ale przetrwaliśmy, choć włos już bieleje to tu, to tam...:)
Pracownik teatralny:)
~Teatr Profilaktyczny

Napisano: 26 sty 2009, 2:31

Super oferta!

Filmy dobrze dokumentują Państwa działania! Proponuję aby z tej oferty skorzystały dzieci i młodzi ludzie nie tylko w ramach programów rpa oraz gppirpa, ale również z zadań własnych OPS lub EFS. Warto!
angoc

Napisano: 26 sty 2009, 8:33

Przychodzi czasem taki dzień, że człowiek czytając tak miłe słowa myśli tak- warto było pójść tą drogą, czasem wyboistą, by coś takiego teraz przeczytać:)
~Teatr Profilaktyczny

Napisano: 02 lut 2009, 14:24

jakie piękne...jakie cudowne....jakie wspaniałe, a jakie mądre i pouczające...jakie głębokie i przenikliwie dojrzałe...cudo po prostu....wszechstronne cudo
dziękujemy za to, że jesteś, o wspaniały Teatrze Profilaktyczny, za twe poświecenie, za głęboką empatię i altruizm samego Jaśnie Pana Dyrektora...
...dozgonne wyrazy uwielbienia i poświecenia
~expracownik

Napisano: 10 lut 2009, 10:28

Ja też jestem expracownikiem i szczerze gratuluję całemu Teatrowi dekady działalności! Tak trzymać!!! Pozdrawiam
Sylwia S.
~Sylwia

Napisano: 10 lut 2009, 22:40

.....jesteś już Agnieszko, ex pracownikiem??????????????
nie znam takiego, który dobrze życzy i tak szczerze jak Ty, gratuluje
~expracownik

Napisano: 21 lut 2009, 0:47

Gnębia ich 10 lat, a oni nadal trwają. Szacun...
~Ola

Napisano: 23 lut 2009, 20:42

Ola.... Wielce Szanowny Pan Dyrektor ma socjotechnikę opanowaną jak nikt inny. Kiedyś mimochodem usłyszałem, że ma ambicje polityczne - tam również sobie da radę...to widać po tym co wyżej :))
~expracownik

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x