Witam. Mam problem z tym sprawozdaniem.
Czy wiecie o co w nim chodzi, szczególnie w Części II pkt 24 i 25? Czy wpisywać tam wszystkie NK prowadozne przez Zespół czy tylko te założone przez OPS?
I pkt 19 o jakie formy pomocy tu chodzi?
Bardzo dziękuję wszystkim za wszelką pomoc
Sprawozdanie z realizacji Krajowego Programu Przeciwdziałania PRzemocy w Rodzinie
Re: Sprawozdanie z realizacji Krajowego Programu Przeciwdziałania PRzemocy w Rodzinie
Część III działania interwencyjne - czy tam wpisujemy przypadku odebrania dzieci?
Re: Sprawozdanie z realizacji Krajowego Programu Przeciwdziałania PRzemocy w Rodzinie
...w części II pkt 24 wpisać wszystkie NK które wpłynęły do Zespołu a w pkt 25 te NK które odsyłane były do innych istytucji w związku z toczącym sie postępowaniem(np.sąd, policja, prokutatura itp.)
Nie wiem czy napewno wszytskie NK. Jest to sprawodanie z OPS zobacz * pod nim. Czy moze się jeszcze ktoś wypowiedzieć
tak wszystkie nk, takie informacje otrzymałem z wps
przypis pod sprawozdaniem nieaktualny (tab.II), jest przecież rozporządzenie ws. NK. za 2013 będzie nowe sprawozdanie, z nowymi tabelami, teraz wpisywać karty załozone w ośrodku, w razie wątpliwości - najlepiej dzwoń do MPiPS
Oprócz Sprawozdanie z realizacji Krajowego Programu Przeciwdziałania PRzemocy w Rodzinie - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
Jerry lub inny fachowiec- help!
Zażalenie
Nk
BARDZO PROSZE O POMOC !!!!!
co w tej sytuacji
Jerry albo Spreed-pytanie
powinowaty w tej samej linii lub stopniu
pomoc
Zawiadomienie o popełn. przestępstwa
Część D
protokoły
Co może ZI ?