Straszne - HYdE PaRK

Strona 6 z 8    [ Posty: 80 ]

Napisano: 05 sty 2017, 20:26

Broniąc aktorki obrażasz ofiary nazizmu, kopiując kłamliwy paszkwil poputczika Miłosza (jak mawiał mądrzejszy z Mackiewiczów - Józef. Postać ci pewnie nieznana) obrażasz Polaków.
Ponawiasz za poputczikiem i następnie za Wajdą kłamstwo - karuzela była, ale kręciła się pusta. Z każdym zdaniem coraz bardziej się pogrążasz. Nie ukryjesz się za słowotokiem
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 05 sty 2017, 20:29

PS. Co do genów to bardzo zasłużeni w likwidacji żydów są twoi pobratymcy. Za Polaków też się próbowali brać
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 05 sty 2017, 21:02

"Karuzelę" ustawili Niemcy- Naziści,celowo, po to pokazać,że Polacy są obojętni na los Żydów. Podczas gdy po drugiej stronie muru w agonii umierali Żydzi, oni Naiwni i Głupi się bawili...Nie była pusta. Gdyby Pan czytał więcej i ze zrozumieniem to był wiedział. Reprezentuje Pan powierzchowne myślenie. Pana osądy są nijakie, mówić, by mówić, za tłumem. Jak Pan śmie mówić o moich pobratyńcach.
[Anioł*]

Napisano: 05 sty 2017, 21:15

Kłamiesz Litwinko i manipulujesz. Nie znasz faktów. Polacy do lunaparku zostali spędzeni siłą przez Niemców. Karuzela kręciła się praktycznie cały czas pusta.
Masz niewątpliwą zdolność w obrażaniu Polaków i żydów.
Może chcesz porozmawiać o Ponarach?
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 05 sty 2017, 21:18

PS. Mam takie same prawo mówić o Litwinach (a zapędy do mordowania mieli zbliżone do UPA) jak ty masz prawo pisać o Polakach czy Żydach.
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 05 sty 2017, 21:31

Tak Aniele, masz rację większość Polaków była obojętna na los Żydów ale to jedynie w Polsce za ratowanie Żydów groziła kara śmierci i to dla całych rodzin. Mimo tego, to nie Holendrzy, Francuzi, Włosi, Belgowie itd. mają najwięcej drzewek dla sprawiedliwych wśród narodów świata. Zapytam jednak za Marią Czerską Fieldorf czy jesteś w stanie wskazać chociaż jeden taki przypadek, że Polak został ocalony przez Żyda z rąk oprawców komunistycznych? Żydówka, której Czerska zadała to pytanie nie była w stanie wskazać ani jednego takiego przypadku. A chodziło o uhonorowanie na wzór Izraelski, Żydów ratujących Polaków.

Nie sądziłem, że w tobie jest tyle nienawiści do Polaków.
Gość

Napisano: 05 sty 2017, 21:41

Do Gościa
Jak mogę nienawidzieć Polaków, skoro nad życie pokochałam jednego z nich. Markowa? kojarzy Pan? uratowali rodzinę Żydów, mieszkam nie tak bardzo daleko. Wzór. Proszę mnie nie zmuszać do dalszych wywodów...bo będzicie w szoku.
[Anioł*]

Napisano: 05 sty 2017, 21:46

Widocznie ten, którego pani pokochała jest taki sam, jak pani albo nie ma na panią dobrego wpływu. A te groźby są ekscytujące. Do dzieła więc
Gość

Napisano: 05 sty 2017, 21:49

do Gościa

słowo...
Jest Pan inteligentny. Poważnie. Proszę nadać sobie Nick, warto zapamietać by nie mieszkać z wieloma bez wyrazu.
[Anioł*]

Napisano: 05 sty 2017, 22:13

Lubię być anonimowy, lubię też dobrą zabawę więc może to pani nada mi jakiś nick
Gość

Strona 6 z 8    [ Posty: 80 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x