Straszne - HYdE PaRK

Strona 8 z 8    [ Posty: 80 ]

Napisano: 05 sty 2017, 23:14

Pisała pani że ten, którego pani pokochała jest Polakiem, to czy czasem nie jest antysemitą? Czy on tak samo, jak pani uważa Miłosza za autorytet?
Gość

Napisano: 05 sty 2017, 23:15

Pytała go pani o to?
Gość

Napisano: 05 sty 2017, 23:25

Miła pani, rodzina Ulmów jest nie tylko przykładem polskiego bohaterstwa i braterstwa ale przede wszystkim zaprzeczeniem kłamstw rozpowszechnianych przez Miłosza czy Grosa. Oni i tysiące im podobnych rzeczywistość opisywali czynem, często przypłacając to życiem. Miłosz czy Gros to tchórzliwe indywidua. Ich orężem były i są jedynie słowa, często kłamliwe. Oni niczym nie ryzykowali a wręcz zbijali na tym kapitał popularności. To jest obrzydliwe.
Gość

Napisano: 05 sty 2017, 23:26

zadaje mi Pan bardzo osobiste pytania.
Nie. nie jest antysymitą. Poezję Miłosza bardzo lubię, do samego poety mam żal...jako człowieka. Ale ja też nie jestem bez wad. Nie jestem...
[Anioł*]

Napisano: 05 sty 2017, 23:33

Może on dyktuje co ma pani pisać?
Gość

Napisano: 05 sty 2017, 23:36

Wie Pan, poeci "walczyli" pórem, czy to było do weryfikacji?...To był ich przywilej, korzystali z tego. żołnierze wyklęci, inni bezimienni - bohaterowie... Ci nigdy nie zostaną ogłoszeni " Sprawiedliwi wśród narodów świata". Nie dostaną nagrody Nobla, bo nie grzali krzesła...oddali życie.
Dzielni jesteście.
[Anioł*]

Napisano: 05 sty 2017, 23:38

Pan to jest...:)
Dobrej nocy.
[Anioł*]

Napisano: 05 sty 2017, 23:47

Nie rozumiem co pani ma na myśli pisząc "pan to jest", mimo to dobrej nocy :)
Gość

Napisano: 06 sty 2017, 14:31

"Pocięte opony, na samochodzie wymalowany sprayem napis "Pisior pierd...ony" a w większość otworów auta wstrzyknięto piankę montażową. Od dwóch miesięcy nieznani sprawcy nękają przewodniczącą klubu radnych PiS w powiecie grójeckim Teresę Bednarską. ..."

Prawda, że to Cielecka jest ofiarą przemocy, bo patrzą jej na znaczek KOD, a co robią jej koledzy z KOD-u pisiorom to już nie jest przemoc. Stronnicy PO i KOD od lat są agresywni i stosują przemoc w różnych formach. Do 2015 roku przemoc tę stosowały instytucje rządowe i samorządowe opanowane przez PO i PSL. Od wielu lat PO a teraz KOD stosując przemoc kiedyś wobec opozycji a dzisiaj wobec rządzących za wszelką cenę starają się stworzyć wrażenie, że agresor jest ofiarą. Niestety postawę Cieleckiej postrzegam tak, jak postawę szmalcowników - za co oczywiście z góry przepraszam.
toddy

Napisano: 07 sty 2017, 18:55

"Niestety postawę Cieleckiej postrzegam tak, jak postawę szmalcowników - za co oczywiście z góry przepraszam"

Niesamowity gest...Dokonać analizy krytycznej by zaraz później przeprosić za nią.
[Anioł*]

Strona 8 z 8    [ Posty: 80 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x