Świadectwo Akceptacji dla Oprogramowania do Obsługi Funduszu Alimentacyjnego - Oprogramowanie

Strona 25 z 27    [ Posty: 265 ]

Napisano: 22 paź 2008, 12:34

mówiłem że będą jaja ze sprawozdaniami. Powinny sprawozdania wszystkich firm być chyba przyjmowane, te firmy które dostały ten świstek od ministerstwa to przecież jakieś wstępne świadectwo na podstawie projektu rozporządzenia.
~mistrzu

Napisano: 22 paź 2008, 13:17

Czy ktos mi odpowie CO JESZCZE Bogucki robi w MPiPS ?????
~Yaro

Napisano: 29 paź 2008, 14:13

czyżby temat \"świadectw\" już się wyczerpał?
~ciekawy

Napisano: 29 paź 2008, 18:00

wszyscy olali te świadczectw i tyle, każdy pracuje na tym na czym mu wygodniej a cała ta pseudo procedura ma mało istotny wpływ na wybór oprogramowania; ludzie już dojrzeli do tego, że góra nie jest wyrocznią i sami podejmują decyzje w większości spraw ...
~x

Napisano: 29 paź 2008, 21:06

i dobrze że do tego wszyscy dojrzeli. Jakoś można pracować i na inforze i na topteamie. Tylko widać \"góra\" nie łapie tego albo ma swój cel w monopolizacji rynku.
~olo

Napisano: 29 paź 2008, 22:42

tak przeglądam od czasu do czasu fora internetowe i na jednym z nich znalazłem taki post (to tylko wycinek dotyczacy programu, który ma Świadectwo):
\"... taka przyszła odpowiedź z HD:
W aktualnej wersji oprogramowania nie ma jeszcze obsługi zadłużenia dłużnika alimentacyjnego zamieszkującego na terenie jednej gminy a za którego inna gmina wypłaca świadczenia z funduszu alimentacyjnego.
Obsługę tego elementu planujemy wprowadzić z końcem roku (na pewno przed terminem wysyłania pierwszych sprawozdań z funduszu).
Do tego czasu proszę raczej nie wprowadzać ręcznie zadłużnia dłużnika (ponieważ później system nie będzie mógł rozróżnić czy jest to zadłużenie wypłacane przez Państwa czy inny ośrodek)...\"
wybaczcie wścibski mój charakter, ale jakim cudem tak podstawowa sprawa z zakresu obsługi dłużnika nie jest jeszcze realizowana przez program, który ma świadectwo i przeszedł pozytywnie testy?
~Observer

Napisano: 29 paź 2008, 23:20

ha ha ha dobre pytanie
~ciekawy

Napisano: 30 paź 2008, 12:10

dobre dobre, szkoda że ministerstwo nie może wypowiedzieć się na ten temat. A ja też jestem ciekawy czego innego ten program nie miał mimo akceptacji.
~mistrzu

Napisano: 30 paź 2008, 12:18

wiecie to nie moja złośliwość tylko ciekawość bo program, który nie dostał świadectwa ma taką obsługe dłużnika :-) więc co jest grane
~Observer

Napisano: 30 paź 2008, 13:20

widzisz Observer, jakby się uprzeć to w każdym programie znajdziesz takie \"cudeńka\". Problem w tym że w jednej firmie są znajdowane na testach w ministerstwie a w drugiej nie. A może inaczej - w jednej firmie są szukane a w innych nie ?
~mistrzu

Strona 25 z 27    [ Posty: 265 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x