Świadectwo Akceptacji dla Oprogramowania do Obsługi Funduszu Alimentacyjnego - Oprogramowanie

Strona 23 z 27    [ Posty: 265 ]

Napisano: 09 paź 2008, 12:19

plotki plotki plotki.
~mistrzu

Napisano: 09 paź 2008, 16:13

czy aby napewno :-)?
~a

Napisano: 09 paź 2008, 17:17

proste. Wystarczy popatrzeć na stronę politykaspoleczna.gov.pl. Jakby mieli być do odstrzału wszyscy to by nic się tam nie działo. Po co mieliby robić testy jak mieli by być na wylocie i za kilka miesięcy testy by były nieważne ?
plotki plotki plotki
~mistrzu

Napisano: 09 paź 2008, 17:36

Strona politykaspoleczna.gov.pl co do aktualizacji informacji pozostawia wiele do życzenia, dlatego raczej nie sugerowałbym się tą stronką. Patrząc na pracę departamentu to mamy październik a jakoś zapowiadanej II tury wstępny testów nie widać o homologacji właściwej nie wspomnę, więc faktycznie coś jest w tym co pisze Socjalny.
~Observer

Napisano: 10 paź 2008, 10:40

Tez dotarly do mnie te plotki o ktorych pisze Socjalny. Podobno Bogucki nie zostal zaproszony na impreze organizowana niedawno przez pewna duza firma a za to zaproszono jego potencjalnego \"nastepce\" z GUS.
~Yaro

Napisano: 10 paź 2008, 14:37

strona polityki od dawna nie jest najlepszym świadectwem departamentu informatyki.
Ale to akurat mniej ważne, ważne że widać \"efekty\" prac - np nowe słowniki centralne, nowe testy dla aplikacji \'marszałka\' . Co ciekawsze - ja słyszałem jeszcze inną ciekawą informację - testy są jako wersja robocza a podobno jakas firma już jest testowana w celu uzyskania akceptacji - i to na \'roboczych\' testach ?!?
~mistrzu

Napisano: 10 paź 2008, 14:53

hahaha to i tak tylko wierzchołek góry \"cudów\" jakie tam się dzieją, myślę, że najlepszym rozwiązaniem dla tego departamentu byłoby ... rozwiązanie albo pełna wymiana kadry tak, żeby \"znajomości\" się pokończyły
~Socjalny

Napisano: 10 paź 2008, 18:12

I tak zakonczyla sie kariera pana Boguckiego ;-((
Do widzenia Panie \"Architekcie zmian\" radzimy poszukac pracy poza IT ;-)))))))
~Yaro

Napisano: 10 paź 2008, 22:40

Testy wstępnej akceptacji na projekcie rozporządzenia zamiast ustawowej homologacji, brak podstawowych rozporządzeń, firma testująca się na poziom marszałka na wersjach testowych scenariuszy, informacje o niekompetencji testerów i ogólny niesmak po lekturze tego co ujawniła jedna z firm, co jeszcze wypłynie na temat tego departamentu? Czy nikt nie widzi, że to całe DI jakaś koszmarna porażka ministerstwa (a przynajmniej takie ma się wrażenie po przeczytaniu wszystkiego na tym forum), gdzie wolny rynek, gdzie zdrowe zasady konkurencji, gdzie wyniki akcji \"przyjazne Państwo\", gdzie koniec z nepotyzmem, układami i bezkarnością administracji? Nic się nie zmieniło :-) jak widać.
~x

Napisano: 10 paź 2008, 23:41

A najwieksza porazka to p Bogucki na jego czele. Niech naprawde przestanie bawic sie w informatyka bo nim nigdy nie byl. Gdyby \"architekt zmian\" mial mikrogram honoru ustapilby sam ale chyba to pojecie jest mu obce
~Yaro

Strona 23 z 27    [ Posty: 265 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x