Świadectwo Akceptacji dla Oprogramowania do Obsługi Funduszu Alimentacyjnego - Oprogramowanie

Strona 27 z 27    [ Posty: 265 ]

Napisano: 31 paź 2008, 14:55

proszę jeszcze jedno - oczywiście informacje z politykaspoleczna.gov.pl :
26 września 2008 r. - zgłoszono aplikację Signity do testów (poziom województwo) - 01 października 2008 r już akceptacja. 4 dni !!!! To chyba rekord.

31 lipca 2008 r - zgłoszony program zeto koszalin a dziś mamy już 31 październik - do tej pory brak informacji. 3 MIESIĄCE !!!

To jak to jest że jedna firma zgłaszająca PÓŹNIEJ program do testów dostaje akceptację wcześniej niż druga ?
~mistrzu

Napisano: 03 lis 2008, 1:20

@x: cos mi sie zdaje ze znamy zrodlo przejscia pewnej firmy ze stanu milosci do nienawisci do dyr dr Boguckiego ;-))

A swoja droga po MPiPS gruchnelo ze Bogucki wywalil jednego z naczelnikow a jeden z pracownikow wylecial dyscyplinarnie Na ile znam p dr B z czasow MNiI to on dlugo i starannie przygotowuje sie do zmian ale potem dziala szybko, zdecydowanie i bezwzglednie ...
~Slawek

Napisano: 03 lis 2008, 10:55

wcale się mu nie dziwię, po tym jak wyszedł na światło dzienne brak kompetencji podwładnych i \"dziwne\" zagrania okołotestowe :-) to robi porządek, ja tam nie chciałbym świecić oczami przed ludzmi za to co się tam dzieje.
~x

Napisano: 03 lis 2008, 11:34

A ja trzymam kciuki za dyrektora i mam nadzieję że zrobi tam porządek. Tylko jak narazie efektów brak.
~olo

Napisano: 17 lis 2008, 12:18

hmm z tego co widać na stornie www.politykaspoleczna.gov.pl kolejna firma została uwalona na testach i jak tak przeanalizować ostatnie komunikaty to od czasu uwalenia INFO-R większość ma pod górkę z testami (no poza może jedną firmą, która wszystko ma zawsze naj i wszystko przechodzi od ręki nawet na wersjach testowych scenariuszy :-) ale ja się tylko czepiam) chciał, nie chciał wygląda to co najmniej śmiesznie i mało profesjonalnie. Czas, żeby ktoś się faktycznie zainteresował od strony prawnej i tymi testami, i brakiem stosownego rozporządzenia, bo dzięki takim brakom jedni mają jak widać z górki inni pod górkę ... jak za starych dobrych czasów.
~VIP

Strona 27 z 27    [ Posty: 265 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x