Szanowna Pani dzibar! - HYdE PaRK

Strona 2 z 13    [ Posty: 127 ]

Napisano: 17 kwie 2011, 11:03

potwierdziła swą durnotę, obala teraz państwo nie tylko ops
~no nie

Napisano: 17 kwie 2011, 14:39

Korwin Mikke, gdyby doszedł do władzy, zlkwidowałby pomoc społeczną natychmiast, wielokrotnie o tym mówił.
~x

Napisano: 17 kwie 2011, 15:51

Pani dzibar wszystko jedno z kim aby opluwać, szerzyć anarchię, jątrzyć, toż to nie gęś i nie demokratka, aż strach napisać co
~no tak

Napisano: 17 kwie 2011, 17:08

Szanowna Pani dzibar.
Nie powiem, że w głębi ducha spodziewałam się jednak innej, niż kolejna wklejka, Pani odpowiedzi.
Swoim zachowaniem, a głównie milczeniem potwierdziła Pani moje przypuszczenia, iż niewiele ma Pani do przekazania na zawodowym forum pracowników socjalnych.
Szkoda, naprawdę szkoda.
Tym wpisem kończę i nie oczekuję już Pani żadnej odpowiedzi.
Życzę dalszego przekazywania swoich poszukiwań na niezgłębionych pokładach internetu.
~czytelniczka

Napisano: 17 kwie 2011, 20:03

Co ma do powiedzenia albo raczej co niechcący powiedział nam M. Siwiec? Oto cytat:

\"... - Gdy przyszedłem na tę wystawę, od razu wiedziałem, że będzie wielka awantura. To nie jest wystawa o pamięci ofiar, tylko to jest wystawa o tragicznie zmarłym najwybitniejszym prezydencie w historii Rzeczpospolitej - każdej: trzeciej, czwartej, piątej, którą tam chcecie - i podejrzeniach kto mógł go załatwić. Taki powinien być pełny tytuł tej wystawy. Ta wystawa była przygotowywana z życzliwością władz PE. Kwestorzy, cenzorzy, zachowali się rutynowo. Gdyby ktoś napisał: \"Wolny Tybet\", to też by to zakleili, bo to jest niezgodnie z prawem międzynarodowym, bo Tybet należy do Chin - powiedział europoseł SLD Marek Siwiec. ...\"

Panie Siwiec, a do kogo pana zdaniem, należy Polska, że kwestorzy PE zkleili napisy?

~bez komentarza

Napisano: 17 kwie 2011, 20:18

Wielce szanowna czytelniczko!

Piękny wpis! Niemalże popłakałem się! Niemal, gdyby nie taka drobnostka. W pewnym momencie zorientowałem się, że zabrania pani wpisów politycznych ale wyłącznie jednej opcji politycznej. I to tej, która najczęściej robi jedynie tzw. wklejki. Tymczasem przechodzi pani do porządku dziennego nad wpisami zwolenników przeciwnych partii politycznych i to wpisów bardzo często pozbawionych jakiejkolwiek treści merytorycznej ale za to przepełnionych agresją i wulgaryzmami. Więc dostrzega pani nadaktywność tej dzibar ale nie dostrzega pani drugiej strony?

To każe wątpić w uczciwośc pani intencji i sprawia, że pani diagnoza dzibar jest niewiele warta i raczej ściśle polityczna.

W moim przekonaniu wklejki dzibar i ich intensywność mogą co najwyżej denerwować. Natomiast wpisy jej adwersarzy bardzo często nadają się do zgłoszenia do prokuratora. I one pani nie przeszkadzają? Zaprawdę dziwna to troska o wizerunek pracowników socjalnych.

Dzibar korzysta jedynie ze swojego prawa do wolności przekoanań i wolności wypowiedzi. Proszę więc jej nie cenzurować. Proszę zainteresować wpisami wprost nawołującymi do agresji i nienawiści do przeciwników politycznych, a jest ich nie mało.
~czytelnik

Napisano: 17 kwie 2011, 20:27

Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 17 kwie 2011, 21:46

2011-04-17 18:26
Re: List do dzibar
wysłane przez ~większość dnia 2011-04-17 18:26:59

~większość

do heja - większość z nas ma jakieś poglądy, ale ma na tyle kultury i obycia, żeby nie wymachiwać nimi przed nosem każdemu, kto się nawinie, i to natarczywie wymachiwać, nawet jak się ma jasny przekaz, że słuchacze nie przyszli słuchać o poglądach
Skoro nie chce słuchać normalnej mowy, trzeba było użyć mocniejszych słów.
~dla czytelnika

Napisano: 17 kwie 2011, 22:32

Własnie w takich sytuacjach człowiek pokazuje swoją prawdziwą naturę. Chamstwo i totalitaryzm można upudrować, uszminkować, ubrać w piękny garnitur, ekskluzywną garsonkę, upachnić, uczesać ale gdy zaczyna brakować argumentów to wyłazi z każdej strony, jak słoma z butów.

Mnie też denerwują wklejki dzibar, bo robi to bez jakiejś wyraźnej strategii. Ale po prostu nie klikam na nie. To wszystko.

Zamiast próbować zamknąć jej usta, spróbujcie podawać argumenty przeciwne jej wklejkom.

Według mnie dzibar jest jedynie, co najwyżej dziwna. Natomiast ci, którzy poróbują odebrać jej prawo głosu są naprawdę grożni. Do tej pory tę metodę stosowały dwa wielkie totalitaryzmy: faszyzm i komunizm. Jesli ktoś chce komuś odbierać wolnośąc słowa, to niestety kojarzy się mi to jednoznaczenie. I wcale nie musi nosić pochodni.
~bronek

Napisano: 17 kwie 2011, 22:38

HYDE PARK = KAŻDY MOŻE GADAĆ CO CHCE

Warunek jeden jedyny, robić to w atki sposób, by nikomu nie ubliżać.

Zajmijcie się naprawdę tymi wpisami, które nastają na godność innych ludzi. Tymi, których autorzy okazują całkowity brak szacunku dla innego człowieka z pwodu jego poglądów.
~halina

Strona 2 z 13    [ Posty: 127 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x