Szanowna Pani dzibar! - HYdE PaRK

Strona 6 z 13    [ Posty: 127 ]

Napisano: 21 kwie 2011, 17:03

to nie powód żebyś dzibar ludziom ubliżała, jak zawsze zresztą, że nie kojarzą faktów, nie myslą logicznie itp. Jesteś żałosna!A jak Ci obojętyne co inni piszą to nie odpisuj i nie ubliżaj innym !
~ale

Napisano: 21 kwie 2011, 17:23

ona jst poprostu nadwrażliwa dysfunkcjonalnie!
~?

Napisano: 21 kwie 2011, 18:18

~ale dlaczego zarzucasz mi ubliżanie komuś, kogo ja nie a jedynie na podstawie komentarza stwierdzam i to jest moja opinia - to co napisalam wyżej

\"Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi\"< a Ty~ale zanim użyjesz slowa najpierw sprawdź w słowniku jakie ono ma znaczenie to na pewno poprawi komunikacje
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 21 kwie 2011, 20:17

a postawa autoteliczna? :)))
~.

Napisano: 21 kwie 2011, 20:39

ona jst poprostu nadwrażliwa dysfunkcjonalnie!

pisze słowa których znaczenia nie zna - znalazła nowe słowo wikipedii i napisała bez zrozumienia!
~(*-*)

Napisano: 21 kwie 2011, 20:44

Dysfunkcja - pojęcie wprowadzone do socjologii przez Roberta Mertona, określające zjawiska wpływające w sposób negatywny (pomniejszający) na modyfikację lub adaptację systemu społecznego. W wyniku oddziaływania dysfunkcji system ulega ciągłym napięciom i deformacjom, które z kolei przy pomocy funkcji są redukowane. Nieustanne oddziaływanie funkcji i dysfunkcji sprawia, że system nigdy nie pozostaje niezmieniony i ulega ciągłym przekształceniom.

Dysfunkcje stanowią analityczną podstawę do badań nad dynamiką i zmianą, pozwalając analizować system społeczny nie tylko jako statyczną strukturę, lecz również przyglądać się zmianom jakie w nim zachodzą.
Źródło &#8222;https://pl.wikipedia.org/wiki/Dysfunkcja&#8221;
Kategoria: Funkcjonalizm (socjologia)

POZA TYM PANI DZIBAR JEŚLI DOKONUJESZ OCENY KOGOŚ I TO NEGATYWNEJ TO ZACHOWAJ DLA SIEBIE SWOJE NIEUPRAWNIONE DIAGNOZY, PO RAZ KOLEJNY APEL DO CIEBIE - NIE WYWYŻSZAJ SIE A NIE BĘDZIESZ PONIZONA
~oj

Napisano: 21 kwie 2011, 21:54

A ja już od wypowiedzi dzibar mam totalny \"absmak\". Cokolwiek to znaczy ;-))))))
~olga

Napisano: 22 kwie 2011, 10:48

~oj, to w końcu wiesz co znaczy dysfunkcja, a Ty ~olga nie prowokuj
i jeszcze jedno jak ja się wywyższam? w jaki sposób? zwracając uwagę komus kto pisze moim zdaniem bzdury i komentując?
\"Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi\" powiedział biskup Krasicki, a ja dyskutuje na forum pracownikow socjalnych gdzie podstawą pracy socjalnej jest wprowadzanie zmian. W jakiej kwestii wiec się wywyższam, że dziele się swoja wiedzą i doświadczeniem?, ze zamiast plotkować swój czas wykorzystuje na kontakt z forumowiczami? Czy to jest wywyższanie się?
Moim zdaniem to hobby i pasja, ale jeżeli ktoś woli nazywać rzeczy nie po imieniu po to aby deprecjonować i osmieszac tudzież podwazać autorytett kogoś kto niejedno przezył to pokornie mówie jego problem i nie będe polemizowała z tym co mnie wydaje się oczywiste. Sa bowiem ludzie, którzy mają rozne problemy np. z rozrożnianiem kolorow to sie daltoniści i ja nie twierdzę, ze wiem wszystko bo wiem, \"że nic nie wiem\" ciągle sie uczę życia. Jednak jest zastanawiajace jak bardzo na tym forum trudno być normalnym to sztuka.

Cokolwiek byście powiedzieli - jak to mawiał mój śp. tato do mamy:
i tak Cie kocham i to przeslanie dedykuje tym wszystkim zatwardziałym ludziom na forum, którzy tak bardzo mi wmawiają, ze jestem kim nie jestem.
Zawsze wierzyłam w pracownikow socjalnych i bede w nich wierzyła, zasługujemy na to co najlepsze i z okazji Świat Wielkanocnych życzę aby wszystko co najlesze nas spotkało, abyśmy umieli dostrzec swoja innośc i docenić to co ona wnosi, czerpać z jej zasobow, a nie ja likwidować w zarodku.
Zyczę zdrowych i wesołych Świat Wielkanocnych
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 22 kwie 2011, 11:02

2011-04-21 15:03 Re: Szanowna Pani dzibar!
wysłane przez ~ale dnia 2011-04-21 15:03:20

~ale

to nie powód żebyś dzibar ludziom ubliżała, jak zawsze zresztą, że nie kojarzą faktów, nie myslą logicznie itp. Jesteś żałosna!A jak Ci obojętyne co inni piszą to nie odpisuj i nie ubliżaj innym !
[Wyslij odpowiedz]

~czyli

Napisano: 22 kwie 2011, 11:09

~~ale, czyli - naucz się odróżniać fakty od opinii, ze świątecznymi pozdrowieniami
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Strona 6 z 13    [ Posty: 127 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x