a kto gra na emocjach? PO - \"stąd zgoła wszystko pozór, a mało istoty.............
kto zaniechał i zaniedbuje rzetelnego śledztwa, kto zignorował sprawę godnego załatwienia sprawy krzyża przeciagając spór w nieskończoność: rząd i prezydent Komorowski - a teraz grają na emocjach wyborców szukajac ofiary w PiS-ie
PiS gra fair, ale przecież nie moze biernie sie przygladać co robi PO - dla mnie jest to jasne i oczywiste. Obie partie rywalizują tyle tylko, ze PiS otwarcie stawia zarzuty i ponosi konsekwencje natomiast PO okazało sie ignorantem, który bazuje na emocjach wyborców bo w odpowiednim czasie nie potrafił podjać odpowiednich dzialań, a teraz konsekwencją jest taki stan zdrowia Polaków, że chce nam funtować terapię psychiatryczną.
I tu należy sie zastanowić czy jesteśmy organizmem-społeczeństwem na tyle chorym, ktoremu należy ustawowo nakazać co robić wby być zdrowym psychicznie, czy tez należy pozbyc sie władzy, ktora przez swoja ignorancje doprowadziła naród do takiego stanu
nie mnie o tym sądzić, ja się staram i Bóg to widzi:), a ludzie? - no cóż są tacy, którzy dla zabawy potrafią z życia człowieka zrobić piekło jednak to tylko ode mnie zależy czy rzeczy na ktore nie mam wplywu przyjmuje z godnoscia czy nie:), pozdrawiam, a jak Bóg zechce tak będzie:)