Sześć milionów Żydów 1915-1938-ciekawy dokument!! - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 10 sie 2016, 8:08

Ciekawy dokument, owszem. W tamtym czasie oprócz New York Times, rozpisywało o tym jeszcze innych 10 gazet i co z tego wynikło? wie pan?
Anioł

Napisano: 10 sie 2016, 9:37

Anioł pisze:Ciekawy dokument, owszem. W tamtym czasie oprócz New York Times, rozpisywało o tym jeszcze innych 10 gazet i co z tego wynikło? wie pan?
Zastanawiająca jest liczba tzw. ofiar żydowskich w okresie I wojny światowej, dokładnie 6 mln. Ta sama liczba jest powtórzona po II wojnie światowej.
Przedsiębiorstwo holokaust wtedy nie wyszło ?

https://www.youtube.com/watch?v=sCPf-OTDQyw
Gość

Napisano: 10 sie 2016, 9:50

:D super jesteś gość. Bravo. Ba..szanowni Rabini z tzw: elity żydowskiej z USA, zwracjac uwagę na ten fakt ( morodowanie żydów), oszacowali nawet ,że będzie to 6 mln, a nawet więcej..A gazety co ? chodziło o kształtowanie myśli Amerykanów, nagłośnienie sprawy ? No tak. Któż jak nie Ameryka, fundusze przecież zbierali, wspierali ;)
Trudny ale dobry temat- ja nie lubię Elity Żydowskiej, nie potrafię dystansu tu utrzymać, nawet z pozycji czysto naukowej.
Anioł

Napisano: 10 sie 2016, 10:12

balansujecie na cienkiej linii:
Na podstawie art. 55 Ustawy z dnia 18 grudnia 1998 r. o Instytucie Pamięci Narodowej – Komisji Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu zaprzeczanie publicznie i wbrew faktom zbrodniom, o których mowa w art. 1 pkt 1 powyższej ustawy, jest przestępstwem ściganym z urzędu zagrożonym grzywną lub karą pozbawienia wolności do lat 3. Wyrok podawany jest do publicznej wiadomości[7].

Czynami określonymi w art. 1 pkt 1 ustawy są:

a) popełnione na osobach narodowości polskiej lub obywatelach polskich innych narodowości w okresie od dnia 1 września 1939 r. do dnia 31 lipca 1990 r.:
– zbrodnie nazistowskie,
– zbrodnie komunistyczne,
– inne przestępstwa stanowiące zbrodnie przeciwko pokojowi, ludzkości lub zbrodnie wojenne.
b) inne represje z motywów politycznych, jakich dopuścili się funkcjonariusze polskich organów ścigania lub wymiaru sprawiedliwości albo osoby działające na ich zlecenie, a ujawnione w treści orzeczeń zapadłych na podstawie ustawy z dnia 23 lutego 1991 r. o uznaniu za nieważne orzeczeń wydanych wobec osób represjonowanych za działalność na rzecz niepodległego bytu Państwa Polskiego[8].
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 10 sie 2016, 10:21

Książe elmer,pan wybaczy ale nie wychwycił Pan kontekstu, proszę też zwinąć papirus z pargrafami i mnie nie straszyć . ;) ponieważ się nie boję.
Przecież pan wie na czym polega analiza dokumentów. Nie zaprzeczyłam faktowi. Ja akurat mam tę dobrą sytuację, że mogę szperać, analizować, stawiać tezy, hipotezy i podważać..
Anioł

Napisano: 10 sie 2016, 10:24

dr Ratajczykowi tez się tak zdawało....
Nawet David Irving też tak twierdził...
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 10 sie 2016, 10:31

Ja nie mam dzisiaj humoru :) dzibar wraca za 2 godziny...może podejmie z panem temat.
Anioł

Napisano: 10 sie 2016, 11:42

Książka legalnie wydana w Polsce/ co za paranoja, że książka może być legalna lub nie :o /

https://stopsyjonizmowi.files.wordpress ... lstein.pdf
Gość

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x