Witam
Czy ktoś może uczestniczył w szkoleniach prowadzonych przez P. Jarosława POLANOWSKIEGO?
Nie wiem czy warto skorzystać , a kasy na szkolenia mamy bardzo mało i nie chciałabym wydać na marne.
anka - Polanowski to jedna z największych osobowości w dziedzinie / tematyce P/Przemocy w rodzinie ( prawnik , prokurator- ekspert ) - tak jak z \"Alkoholu\" jest nim Jerzy Mellibruda lub Dziewiecki, a z \"Seksualności człowieka\", Lew- Starowicz .
OK nie chodzi mi o to czy to wielki autorytet w dziedzinie itd. itp. tylko czy faktycznie prowadzone przez \"jego wybitność\" szkolenia są interesujące.
Miałaś przyjemność uczestniczyć ?
Wasza wysokość - to co dla mnie może wydawać się interesujące - dla ciebie niekoniecznie. Nudne wręcz . Tak ?
Ja chciałabym np. posłuchać \"mało interesującego \" autorytetu j/w po raz kolejny - cena nie gra roli.
Emilko zadałam proste, zwykłe pytanie czy ktoś uczestniczył w szkoleniach pana j.w.
ja wiem kim jest ten P. i nie potrzebna mi informacja jaki to wielki autorytet w dziedzinie tylko opinie o prowadzonych przez niego szkoleniach.
więc jak masz coś konkretnego do powiedzenia na temat, który mnie interesuje to proszę...
na te Twoje popisowe zagrywki jakoś nie mam ochoty
mega interesujące szkolenie- powie wam nawet o założeniach , zmianach w realizacji procedury NK- które są planowane. No chyba że trafisz na zły dzień Polanowskiego- wtedy wrócisz z niczym..
Oceń ryzyko sama.
Odpowiedź nie dość, że sprzeczna to jeszcze niezgodna z pytaniem. Mówi byle mówić, byle istnieć na tyn forum, bo nigdzie indziej nie ma dla niej miejsca. Wszyscy się poznali jaki to \'fachowiec\'.
ejjj tam zaraz fachowiec. Nie przesadzaj. Ja obserwuję Ciebie - i uważam, że posiadasz ogromną wiedzę w tematach różnych, przeróżnych - wszędzie ops, ops, ops...
Z tego też powodu bardzo cię szanuję.