szkolenia - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 3    [ Posty: 21 ]

Napisano: 12 mar 2014, 15:33

Witam
Czy ktoś może uczestniczył w szkoleniach prowadzonych przez P. Jarosława POLANOWSKIEGO?
Nie wiem czy warto skorzystać , a kasy na szkolenia mamy bardzo mało i nie chciałabym wydać na marne.
~anka

Napisano: 12 mar 2014, 15:48

anka - Polanowski to jedna z największych osobowości w dziedzinie / tematyce P/Przemocy w rodzinie ( prawnik , prokurator- ekspert ) - tak jak z \"Alkoholu\" jest nim Jerzy Mellibruda lub Dziewiecki, a z \"Seksualności człowieka\", Lew- Starowicz .

Jak już Polanowski coś powie - to tak ma być;)
~emilka!!

Napisano: 12 mar 2014, 15:51

Ja słyszałam opinie, że z tych szkoleń nic nowego się nie wynosi., ale wiadomo cena robi swoje.
~ELIZA

Napisano: 12 mar 2014, 15:55

OK :) nie chodzi mi o to czy to wielki autorytet w dziedzinie itd. itp. tylko czy faktycznie prowadzone przez \"jego wybitność\" szkolenia są interesujące.
Miałaś przyjemność uczestniczyć ?
~anka

Napisano: 12 mar 2014, 15:56

Eliza a opinie wiarygodne?
~anka

Napisano: 12 mar 2014, 16:40

Wasza wysokość - to co dla mnie może wydawać się interesujące - dla ciebie niekoniecznie. Nudne wręcz . Tak ?
Ja chciałabym np. posłuchać \"mało interesującego \" autorytetu j/w po raz kolejny ;) - cena nie gra roli.

~emilka!!

Napisano: 12 mar 2014, 17:16

Emilko zadałam proste, zwykłe pytanie czy ktoś uczestniczył w szkoleniach pana j.w.
ja wiem kim jest ten P. i nie potrzebna mi informacja jaki to wielki autorytet w dziedzinie tylko opinie o prowadzonych przez niego szkoleniach.

więc jak masz coś konkretnego do powiedzenia na temat, który mnie interesuje to proszę...
na te Twoje popisowe zagrywki jakoś nie mam ochoty :)
~anka

Napisano: 12 mar 2014, 17:38

mega interesujące szkolenie- powie wam nawet o założeniach , zmianach w realizacji procedury NK- które są planowane. No chyba że trafisz na zły dzień Polanowskiego- wtedy wrócisz z niczym..;)
Oceń ryzyko sama.

ps. Ja bym nie pojechała .
~emilka

Napisano: 12 mar 2014, 18:08

Odpowiedź nie dość, że sprzeczna to jeszcze niezgodna z pytaniem. Mówi byle mówić, byle istnieć na tyn forum, bo nigdzie indziej nie ma dla niej miejsca. Wszyscy się poznali jaki to \'fachowiec\'.
~ops

Napisano: 12 mar 2014, 18:20

ejjj tam zaraz fachowiec. Nie przesadzaj. Ja obserwuję Ciebie - i uważam, że posiadasz ogromną wiedzę w tematach różnych, przeróżnych - wszędzie ops, ops, ops...
Z tego też powodu bardzo cię szanuję.

~emilka

Strona 1 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x