szkolenie z pieczy zastępczej - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]

Napisano: 25 paź 2011, 12:58

Na szkoleniu w Bydgoszczy niczego nowego się nbie dowiedziałem. Prawdopodobnie dlatego, że brałem udział w pracach komisji sejmowych i ustawę znam dość dobrze. Swoją drogą organizowanie szkoleń za kasę w tej sprawie też uważam za niestosowne i niewłaściwe.
~Marcin

Napisano: 25 paź 2011, 13:16

No cóż nowa zasada..\"każdy chce zarobić\".
~Kuba buba

Napisano: 25 paź 2011, 16:20

Szkoda, że w trakcie prac nad tą ustawą ministerstwo nie wsłuchiwało się w głosy ludzi którzy sie na tej materii znają.
Irmina wyobraź sobie, że TY organizujesz odpłatne szkolenie z zakresu pomocy społecznej dla podległych jednostek.
W moim OP byłoby to niemożliwe
~Roman

Napisano: 25 paź 2011, 17:41

To prawda.Szkoda,że nie słuchali specjalistów jak tworzyli ustawę.Też nie wyobrażam sobie szkolenia odpłatnego o jakim mówi Roman.
~Ada

Napisano: 25 paź 2011, 21:34

świat stanął na głowie...wymyślili jakiś bubel i jeszcze za szkolenia każą sobie płacić, a w dodatku kompletnie nie są przygotowani
JAK NIE WIADOMO O CO CHODZI TO CHODZI O PIENIĄDZE
przecież ktoś musi na tym zarobić!!!! żal....żenada
~pani wychowawczyni

Napisano: 26 paź 2011, 2:05

łubu dubu! łubu dubu! Niech nam żyje naczelnik naszego klubu! Niech żyje nam! To śpiewałem ja .... ;)
~etatysta

Napisano: 27 paź 2011, 20:29

Byłem na szkoleniu z Panią Napiórkowską (320 zł), wg niej ma być cudnie. niestety mimo iż podobno jest jedną z twórców ustawy na większość pytań z sali nie udzielała zdecydowanych odpowiedzi. radziła aby pisać do ministerstwa. a o placówkach to tak na koniec szkolenia większość czasu poświęciła rodziną zastępczym. kabaret
~lex

Napisano: 31 paź 2011, 11:53

Irmina! Dlaczego nie napisałaś ,że Twój post zawiera lokowanie produktu. Przecież to jest teraz wymóg! Łamiesz prawo.
~S

Napisano: 31 paź 2011, 17:27

S, gratulacje za trafny żarcik, na topie ha ha ;) pozdr.
~Wojtek

Napisano: 31 paź 2011, 21:01

Dzięki>Trzeba trochę rozładować atmosferę.
~S

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x