\"dożynanie watach\" to właśnie standardowy przykład,
inny to \"wyginiecie jak dinozaury\" - pełne miłości życzenia Donalda Zadłużyciela skierowane do opozycji, a dokładnie do pisu, w sejmie, czy jeszcze ktoś poza członkami platformy używa pojęć \"oszołom\", \"moher\", itp., badź też kieruje przeciwników politycznych na badania psychiatryczne?
Może mi umkneło gdzieś takie zachowanie w innych formacjach politycznych, które mają reprezentację w sejmie?
świetne przykłady dajecie:)))
dla porównania takich \"metod zwalczania opozycji\" przypomnijcie sobie może hasła pisu z lat 2005-2007 przyrównujące opozycję do zomo, zdrajców, agentów kgb i ub, posądzanie o udział w \"układzie\", którego nawet szukając na siłę nie udało się znaleźć, wyciąganie dziadków z wehrmachtu itd. krótką macie pamięć... albo dla was takie metody to normalka (oczywiście jeśli sięgają do nich wasi ulubieńcy)
dla mnie prezydent komorowski to nie mój prezydent, chowanie sie za wieńcami zeby nie podaś reki prezydentowi rp, mówienie że nieuznaję rządu rp wybranego w demoktarycznych i wolnych wyborach, opowiedenie że wybory na przeydanta rp sa nieważne bo nie JA wygrałem - słaba masz pamieć Łukaszku, oj słabą
To jest ich jedyne narzędzie walki. Oczernić i odebrać dobre imię. Na Forum padłą propozycja wykluczenia tych, którzy obrażają rozmówców. I co? Ano przeciwko temu nie wystąpił ani Łukasz, ani dzibar ani nikt z pisorów. Wrzask wszczęła grupa zwolenników PO i SLD. Panowie, to jak z tą waszą miłością pokoju? To taki pic na wodę fotomontaż. Prawda?
To wy jesteście sprawcami ale wrzeszczycie łapać sprawcę! Wielu ludzi już się o tym przekonało. Pozostali prędzej czy później zrozumie to. To wy bez wroga nie umiecie żyć.