SZOK - HYdE PaRK

Strona 5 z 8    [ Posty: 77 ]

Napisano: 01 sie 2011, 0:04

Co to za rządy, których jedynym sukcesem jest zwalczanie jednej partii opozycyjnej i to zarówno w kraju, jak i za granicą?

Czy w tym kraju naprawdę nie ma realnych problemów?
~lena

Napisano: 01 sie 2011, 0:08

przykłady proszę, przykłady
~do powyżej

Napisano: 01 sie 2011, 13:21

\"dożynanie watach\" to właśnie standardowy przykład,
inny to \"wyginiecie jak dinozaury\" - pełne miłości życzenia Donalda Zadłużyciela skierowane do opozycji, a dokładnie do pisu, w sejmie, czy jeszcze ktoś poza członkami platformy używa pojęć \"oszołom\", \"moher\", itp., badź też kieruje przeciwników politycznych na badania psychiatryczne?

Może mi umkneło gdzieś takie zachowanie w innych formacjach politycznych, które mają reprezentację w sejmie?
~Łukasz

Napisano: 01 sie 2011, 13:44

i to jest zwalczanie opozycji - to ty ~lena taraz ~Łukasz jesteś?
czy też ~Łukasz to wcześniej ~lena?
~ciekawe

Napisano: 01 sie 2011, 13:45

i jeszcze
sie przejadź do syrii to zobaczysz co to jest zwalczanie opozycji albo do łukaszenki
~ciekawe

Napisano: 01 sie 2011, 13:55

świetne przykłady dajecie:)))
dla porównania takich \"metod zwalczania opozycji\" przypomnijcie sobie może hasła pisu z lat 2005-2007 przyrównujące opozycję do zomo, zdrajców, agentów kgb i ub, posądzanie o udział w \"układzie\", którego nawet szukając na siłę nie udało się znaleźć, wyciąganie dziadków z wehrmachtu itd. krótką macie pamięć... albo dla was takie metody to normalka (oczywiście jeśli sięgają do nich wasi ulubieńcy)
~p

Napisano: 01 sie 2011, 14:09

dla mnie prezydent komorowski to nie mój prezydent, chowanie sie za wieńcami zeby nie podaś reki prezydentowi rp, mówienie że nieuznaję rządu rp wybranego w demoktarycznych i wolnych wyborach, opowiedenie że wybory na przeydanta rp sa nieważne bo nie JA wygrałem - słaba masz pamieć Łukaszku, oj słabą
~że przypomne:

Napisano: 01 sie 2011, 16:18

no w sprawie ukladu to sie nie zgadzam - był podobno układ w pałacu - dubieniecki i spółka, ale tam nie szukali
~Wojtek

Napisano: 01 sie 2011, 22:20

To jest ich jedyne narzędzie walki. Oczernić i odebrać dobre imię. Na Forum padłą propozycja wykluczenia tych, którzy obrażają rozmówców. I co? Ano przeciwko temu nie wystąpił ani Łukasz, ani dzibar ani nikt z pisorów. Wrzask wszczęła grupa zwolenników PO i SLD. Panowie, to jak z tą waszą miłością pokoju? To taki pic na wodę fotomontaż. Prawda?

To wy jesteście sprawcami ale wrzeszczycie łapać sprawcę! Wielu ludzi już się o tym przekonało. Pozostali prędzej czy później zrozumie to. To wy bez wroga nie umiecie żyć.
~spoko

Strona 5 z 8    [ Posty: 77 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x