SZOK - HYdE PaRK

Strona 3 z 8    [ Posty: 77 ]

Napisano: 28 lip 2011, 16:52

jeszcze z wami zatańczymu mohery
~88

Napisano: 28 lip 2011, 19:28

88, proszę nam tu pięciu piw naraz nie zamawiać
ps. jak przyjąłeś taki nick, to powinieneś zrozumieć aluzję...
~czarny piotruś

Napisano: 28 lip 2011, 20:09

jedno proszę ale duże:)
~łojtamłojtam

Napisano: 28 lip 2011, 20:10

a gdzie znawca nicków nick~wojtek?
~łojtamłojtam

Napisano: 29 lip 2011, 14:57

Zwracam uwagę administratorowi, że na tym forum mamy wpisy pełne nienawiści do drugiego człowieka, a nawet groźby. Nie można tego dłużej tolerować zwłaszcza, że poza środkami prawnymi istnieje proste rozwiązanie poprzez zablokowanie wpisów z określonych IP.

Pamiętając o braku reakcji na aktywność zamachowca z Norwegii na forach internetowych i o tym do czego to doprowadziło proszę o szczególne zwrócenie uwagi na takie wpisy i podjęcie stosownych działań.

W tym temacie osobami, które stwarzają poczucie zagrożenia są te, które posługują się nickami: betonowy i 88.
~pracownik socjalny

Napisano: 29 lip 2011, 15:07

jest 88
~a co to

Napisano: 29 lip 2011, 15:12

Teraz doczytałem pozostałe wpisy i uważam, że także wpisy użytkownika o nicku p są nie do przyjęcia gdyż są obraźliwe.
~pracownik socjalny

Napisano: 29 lip 2011, 15:12

dziwi mnie twój wpis na hp - wg mnie nikt nikomu nie grozi natomiast dziwi mnie twój brak reakcji na wpisy innych wyraźnie pełne nienawisci do wsystkiego co nie jest zwiazana i poprawne z widzeniem swiata wg pis - np. wpisy dzibar popatrz na sprawe szerzej a nie tylko przez pryzmat swojej partii
~do pracownik socjalny

Napisano: 29 lip 2011, 15:16

Nie znam wpisów dzibar ale jeśli tylko używa wulgaryzmów, ubliża innym, obrzuca ich wyzwiskami a nawet grozi im to także postępuje żle.

Jednkaże, w żadnym wypadku nikogo nie usprawiedliwia to, że ktoś inny postępuje źle.

Pamiętajmy o Norwegii. Tam bagatelizowanie aktywności neonazisty w sieci doprowadziło do dramatu.

STOP przemocy słownej w Internecie.

Pracownicy socjalni powinni dać pierwsi przykład.

~pracownik socjalny

Napisano: 29 lip 2011, 15:22

kolego, jeśli wzbudzam twoje poczucie zagrożenia, to czym prędzej zgłoś się do specjalisty
~p

Strona 3 z 8    [ Posty: 77 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x