Tryb zniesienia Karty Nauczyciela - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 157 z 161    [ Posty: 1602 ]

Napisano: 05 wrz 2013, 22:00

Kaja,
bardzo się cieszę, że dzięki Spartanowi i ~....wszystko jest już dla Ciebie jasne. No i oczywiście, że nie jesteś zawistna ;))
~zezol

Napisano: 06 wrz 2013, 0:22

kp - nie wiem jak Ty ja w zamiataniu mam tytuł mistrza powiatu a może i województwa. Stary jak Ci nie pasuje ta praca to ją zmień. To jest proste jednak wymaga odwagi a nie kłapania buzią anonimowo na forum. Ja sobie nie mam nic do zarzucenia. Zrobiłem co mogłem i efekty są takie, że nikt z KN nie narzeka a mam nadzieję, że i KP coś zyska. Pozdrawiam Ci jednak serdecznie.
~Marcin

Napisano: 06 wrz 2013, 13:55

~paweł

Napisano: 06 wrz 2013, 14:50

Uważam, że solidarnie wszyscy powinniśmy posłuchać tych dobrych rad, które nader często padają na tym forum i się zwolnić. Ty Marcin nie szpanuj z tym zamiataniem bo chyba nie widziałeś mnie w akcji z moją ulicówką - metr szerokości roboczej zamiotu. Tyle kostki co u nas w DD to chyba nigdzie nie ma.
~kapek

Napisano: 06 wrz 2013, 15:26

Kapek to może jakieś zawody w ramach integracji środowiska zorganizujemy. Tak całkiem na poważnie podsumuję to co nam rządzący zafundowali - wszystkim wychowawcom, pedagogom, psychologom, dyrektorom - jednym słowem masakra. Obecnie mamy jeden wielki bajzel organizacyjny, prawny i tak naprawdę społeczny. Każdy z nas robi swoje i nie można mieć nikomu za złe, że wywiązuje się ze swoich obowiązków. Ciągłe wzajemne pretensje niczemu nie służą. Pogarszają jedynie nasz etos pracy, którego i tak nikt nie szanuje. Wielokrotnie słyszę z ust wielu ludzi - chodzi o dobro dziecka. Szczerze to nie bardzo wiem co to tak naprawdę oznacza. Do czasu kiedy na dziecko każdy patrzy pod kątem kasy, ile ono nas kosztuje a nie jego potrzeb nic się nie zmieni, no może chyba tylko na gorsze.
~Marcin

Napisano: 06 wrz 2013, 15:43

Dla mnie to było jasne od początku, tylko mam nadzieję,że Pan/Pani to zrozumiał / a. Pozdrawiam serdecznie
~Kaja

Napisano: 06 wrz 2013, 15:44

napisałam dla ~zezol
~Kaja

Napisano: 06 wrz 2013, 20:39

No właśnie tylko zawody dla dzieci muszą być? Może coś dla kadry zorganizować?
~kapek

Napisano: 08 wrz 2013, 23:14

Szanowna pani Kaja albo mija się z prawdą albo ma kłopoty z pamięcią. Teraz pisze, że było dla niej \"jasne od początku\" , a wcześniej: \"(...) a teraz jak KN będzie miała 1800 to krzywda nie rozumiem i to nie jest złośliwość.\"
Wszystkiego dobrego
~zezol

Napisano: 09 wrz 2013, 21:04

a nam dali po 4 i jest ok -brutto oczywiscie
~henio

Strona 157 z 161    [ Posty: 1602 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x