Tryb zniesienia Karty Nauczyciela - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 6 z 161    [ Posty: 1602 ]

Napisano: 17 paź 2012, 2:45

Dzwoniłem w sprawie KN do Urzędu Wojewódzkiego uzyskałem odpowiedz, że od 2013 dyrektor proponuje wynagrodzenie - podstawa może zostać zmieniona (czyli zmniejszona) tak mi powiedziano co wy na to?
~po

Napisano: 17 paź 2012, 11:46

A WSZYSCY TRĄBIĄ NA OKOLO,ŻE NIE MOŻE BYĆ ZMNIEJSZONA,TO JAK TO W KONCU JEST DO CHOL..Y ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~***

Napisano: 18 paź 2012, 14:04

mam jeszcze takie pyt.czy ktoś wie jak stoi sprawa z przechodzeniem na emeryturę(świadczenie kompensacyjne) po 30latach pracy bez względu na wiek czyli minimum 50lat bo plotka chodzi ze taka propozycja była?
~Fasolka

Napisano: 18 paź 2012, 14:49

Plotki, plotki, ktoś coś powiedział, będzie, nie będzie....

Pocieszające jest to, że dla niektórych Karta Nauczyciela jest nie do zniesienia :)
~etatysta

Napisano: 18 paź 2012, 23:49

co to oznacza że dla niektórych karta nuczyciela jest nie do zniesienia
~po

Napisano: 19 paź 2012, 10:28

Witam. Wystosowałem w tej sprawie zapytanie do ministerstwa. Poprosiłem o wyjaśnienie trybu zniesienia KN, zasad jej zniesienia oraz praw jakie przysługują pracownikom. I co? Jak mawia młodzież - oj tam, oj tam. Dotychczas żadnej odpowiedzi. Cisza i spokojna atmosfera panuje jak w ulu zimą.....
~Marcin

Napisano: 19 paź 2012, 11:55

ja dzwoniłem do Ministerstwa ale kazali wystosować pytanie na piśmie. Marcin jeśli dostaniesz odpowiedz z ministerstwa to napisz tutaj co napisali
~po

Napisano: 19 paź 2012, 13:17

wszyscy czekamy...na odp ministerstwa od mędrcow
~***

Napisano: 19 paź 2012, 13:17

wszyscy czekamy...na odp ministerstwa, od mędrcow=teoretykow
~***

Napisano: 19 paź 2012, 20:50

tak, moja dyra czeka...i nie może się doczekać jak zwolni parę osób i a wychowawcom z kn zaproponuje 1800 brutto- HIENA
~wychowawca

Strona 6 z 161    [ Posty: 1602 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem