nie wiedziałam, że Poznań to typowo rolnicze miasto a składając wniosek o specjalistyczne usługi opiekuńcze w dziale świadczeń rodzinnych to skąd takie zdziwienie, że nie wiedziała co to suoniewidoczna pisze:Brawo Mirek....i dodam ze ja utracilam sp bo pani kierownik weszla na forum i wyczytala ze w Poznanu rolnikom sp nie przyznaja sama mi to powiedziala,co mnie rozbawilo bo tak Poznan to typowo rolnicze miasto....a gdy skladakam papiery o suo to nie wiedziala co to jest.Ale z drugiej strony nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka,bo jest tu kilka osob,ktore rzeczowo podchodza do spraw i potrafia udzielic pomocnych rad.Mam na mysli kronosa min.
jeżeli usługi opiekuńcze są w mgops to źle świadczy o kierowniku ale nie zawsze te usługi są pod kierownictwem mgopsniewidoczna pisze:Katia to Twoim zdaniem gdzie mialam skladac wniosek o suo?w kosciele?chyba kierownik mgops jest jeden i to u niego bylam sie pytac.Wiec jak kierownik nie wie to co robi na tym stanowisku.A i czytaj ze zrozumieniem!
.