UWAGA - Świadczenia rodzinne

Strona 16 z 16    [ Posty: 160 ]

Napisano: 27 kwie 2014, 15:05

Mirek trafiłeś w 10 ale obawiiam sie,że to i tak nic nie da, Ci ludzie, zachowują się jak roboty chociaż, nie oni mają własne interpretacje i uważają się za mądrych a wszyscy wiemy ,że tak nie jest.
SKO

Napisano: 27 kwie 2014, 16:38

Brawo Mirek....i dodam ze ja utracilam sp bo pani kierownik weszla na forum i wyczytala ze w Poznanu rolnikom sp nie przyznaja sama mi to powiedziala,co mnie rozbawilo bo tak Poznan to typowo rolnicze miasto....a gdy skladakam papiery o suo to nie wiedziala co to jest.Ale z drugiej strony nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka,bo jest tu kilka osob,ktore rzeczowo podchodza do spraw i potrafia udzielic pomocnych rad.Mam na mysli kronosa min.
niewidoczna

Napisano: 27 kwie 2014, 18:28

Jestem w szoku nawet nie wiedziałam że pracownicy mops to takie pasożyty!!!!!Dzięki mirek za doin formowanie. A Iks zawsze jak nie ma co powiedzieć to pisze tekst twoja stara. Zatkało Cię iks że waszą rzekomą pracę ktoś ujawnił że to zwykłe opierd... się. Jestem w szoku co za pasożyty społeczne gorsze od tych co dostają bez sprawowania opieki świadczenie bo oni chociać nie cwaniakują i nie srają wyżej niż du..mają jak te z mopsu chamy
maniapl

Napisano: 27 kwie 2014, 18:32

Mirek
,,Jestem za weryfikacją pracowników wszystkich OPS w Polsce, to jawna niesprawiedliwość, aby takie rzesze urzęduchów nic nie robiąc żyły na koszt Państwa z moich podatków!''

dlaczego do tego nie dodasz urzędników państwowych, policję, straż pożarną, lekarzy, nauczycieli, urzędników skarbowych i wiele innych pracowników ,,budżetówki'' - oni też pracują za Twoje podatki
Kati@

Napisano: 27 kwie 2014, 19:12

E tam, Mirekk to jakiś tatuś samodzielnego niepełnosprawnego dziecka, którego ubodły opinie dotyczące niektórych niepełnosprawności dziecięcych i świadczeń na nie, w tym na jego własne dziecko. A ze dostał podwyżkę, to zważniał i od razu poczuł sie jak przedsiębiorca.
Ale swoja drogą nagłaśniając ten wątek i wysyłając go do MPiPS zrobił by dobry uczynek.

Niewidoczna, wątpię czy ktokolwiek wie co to jest suo, więc nie oczekuj takiej wiedzy od pracownika świadczeń.
m&m

Napisano: 27 kwie 2014, 19:39

niewidoczna pisze:Brawo Mirek....i dodam ze ja utracilam sp bo pani kierownik weszla na forum i wyczytala ze w Poznanu rolnikom sp nie przyznaja sama mi to powiedziala,co mnie rozbawilo bo tak Poznan to typowo rolnicze miasto....a gdy skladakam papiery o suo to nie wiedziala co to jest.Ale z drugiej strony nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka,bo jest tu kilka osob,ktore rzeczowo podchodza do spraw i potrafia udzielic pomocnych rad.Mam na mysli kronosa min.
nie wiedziałam, że Poznań to typowo rolnicze miasto a składając wniosek o specjalistyczne usługi opiekuńcze w dziale świadczeń rodzinnych to skąd takie zdziwienie, że nie wiedziała co to suo
Kati@

Napisano: 27 kwie 2014, 20:44

Dla p. Kati też należy się uznanie. Myślę, że na wzajemne obwinianie się już jest za późno - co było minęło. Jedno jest pewne, że tak jak było to już nie będzie.
wwo

Napisano: 27 kwie 2014, 21:27

Katia to Twoim zdaniem gdzie mialam skladac wniosek o suo?w kosciele?chyba kierownik mgops jest jeden i to u niego bylam sie pytac.Wiec jak kierownik nie wie to co robi na tym stanowisku.A i czytaj ze zrozumieniem!

.
niewidoczna

Napisano: 27 kwie 2014, 21:39

niewidoczna pisze:Katia to Twoim zdaniem gdzie mialam skladac wniosek o suo?w kosciele?chyba kierownik mgops jest jeden i to u niego bylam sie pytac.Wiec jak kierownik nie wie to co robi na tym stanowisku.A i czytaj ze zrozumieniem!

.
jeżeli usługi opiekuńcze są w mgops to źle świadczy o kierowniku ale nie zawsze te usługi są pod kierownictwem mgops
Kati@

Napisano: 28 kwie 2014, 8:00

Mirku, wyluzuj!!!! Bierzesz wszystkich do jednego worka, a ci co piszą na forum tym to jest garstka pracowników.
Owszem masz częściowo rację co do zatrudniania niekompetentnych ludzi, a to później widać w pracy i ci co mają trochę więcej wiedzy muszą tyrać za trzech (również w soboty i niedziele i święta TEŻ a w szczególności w okresie jesiennym).

Napisz jeszcze do "wysokiego trybunału" w sprawie tych niekompetentnych pacanów z sejmu i senatu bo to oni tworzą prawo w tym kraju, a już niedługo będą kolejne wybory i co? I nic się nie zmieni te same mordy będą dalej pajacować i mieć wszystko i wszystkich gdzieś. To jest skandal i patologia.

Jeśli chcesz coś zmieniać to zacznij od samego wierzchołka, a nie skupiłeś się na ludziach którzy są najniżej na pierwszej linii i muszą te buble prawne stosować.

A i sugeruje obyś odwiedził lekarza - specjalistę. To co wyplułeś z siebie to jest dość jednostronne i widoczny brak znajomości specyfiki pracy w samorządowych jednostkach. Masz widoczny problem.

A może już tez szykujesz się na wybory i szukasz elektoratu. Bredzisz. Siejesz populizm.
vcx

Strona 16 z 16    [ Posty: 160 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x