Wieczorna rozmowa z heniem :) - HYdE PaRK

Strona 23 z 24    [ Posty: 232 ]

Napisano: 20 cze 2015, 21:11

betta27 pisze:starą, zarośniętą ławeczkę odnaleźć,
rozbawiałaś mnie ;) przepraszam jednocześnie, bo to przecież klucz do osobistej waszej rozmowy.
Emilka.

Napisano: 20 cze 2015, 21:54

sobie henio "na trzeżwo" popatrzyć raczył na one zaczątki ławeczki w zamierzchłych czasach i zadumał się ździebełko jakież kręte są dróżki we forumowym lesie. ale ni jak henio nie pojmuje jakimi to paranormalnymi a tudzież dochodzeniowymi działaniami one proszeczki henia popchnęły iże we wgonszczu knieji juże nieprzebytej oną starą omalże spróchniałą ławeczkę odnaleźć raczył.
i zadumał się henio na lustrami onymi, co to różne odbicia pokazuję, nad onymi maskami co to się ludzikom nakładają, nad zmianami zachodzącymi kiedy henio po onych kniejach buszował i ducha puszczy próbować raczył.
musi to sobie henio od początku znowa poukładać i widzi się heniowi iże trud przed heniem wielki i nie wiadomo kiedyż ono wszystko sie heniowi poukłada i czy onże henio będzie jako to drzewiej czynił na ławeczce spróchniałej z kosturkiem sobie przycupnie i z onymi interlokutorami pogaworzyć raczy
a lapciopik może i jak onże henio da radę a może i nie - henio tego nijak pojąć nie może :roll:
henio

Napisano: 20 cze 2015, 22:10

wiesz, heniu, myślę sobie - dobrze pamiętać stare czasy ławeczkowe, ale ciągłość dyskusji nie jest przecież konieczna
Napisz lepiej, co ~henia obecnego pasjonuje (bo chyba nie trapi?)
betta
Praktykant
Od: 04 lis 2009, 22:24
Zajmuję się:

Napisano: 20 cze 2015, 22:41

ależ henia ono pytanie zambarasowało - myśli henio i myśli i chyba onże król julian z piórkami na głowie co to "wyginam śmiało ciało"
ale henio do trapienia już wagi onej żadnej nie podkłada sprawy one trapliwe usuwa henio z kręgu myśli swoich i jeno na sprawach jaśniejących się heniowy umysł zasadza
henio

Napisano: 20 cze 2015, 23:37

teraz zamiast masek nałożymy pióropusze ;) dobra myśl
betta
Praktykant
Zajmuję się:

Napisano: 13 lip 2015, 21:48

dziś w kolorowym pióropuszu wesoło macham stopą przycupnąwszy tylko chwilkę na ławeczce ;) dziś ławeczka nie jest ani trochę melancholijna, jest radosna
bez proszeczków mocarnych ~heniowi tego samego życzę :D
betta
Praktykant
Zajmuję się:

Napisano: 18 gru 2015, 20:45

niech będzie - sama do siebie napiszę (to na HP nic dziwnego) ;)
Duch puszczy, środek kniei, czy jak tam ~heniu chcesz, nazwać to zjawisko, z którym się spotyka wędrowiec przemierzający istotę rzeczy z badawczym kosturkiem... jest na wyciągnięcie rąk. Pozdrawiam ~henia sprzed lustra.
betta
Praktykant
Zajmuję się:

Napisano: 18 gru 2015, 23:40

;)
nikt?

Napisano: 26 gru 2015, 22:55

henio widzi, czasami przycupnie, czasami pomyśli, czasami nie ....wie co, a czasami wie co? alibo nie? nie wie henio co mysleć, czy onże król z piórami jest onże królem alibo nie nie królem? czy onże bubel oraz i dwa buble zostały markietingowo, jako najprzedniejszyn towar sprzedany a może to był chłit marketingowy najlepszy bubel sprzedany - toż to jest (nie mylić z był by) hit wszwechczasów najjaśniejszej sprzedany - a na on czas śfionteczy henieo zapodaje https://www.youtube.com/watch?v=VU80BYR4p-M
ps. a betta 27 się nie wstydzi?
henio

Napisano: 26 gru 2015, 23:57

już tylko to zostało
https://www.youtube.com/watch?v=EtvMGtMGgbU
https://www.youtube.com/watch?v=ZsvjoB-UMGQ
heniu słuchał na żywca i to jet to z jeam beem
co henio uwielbia bez granic :P
henio

Strona 23 z 24    [ Posty: 232 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]