Wniosek do sądu o przymusowe leczenie psychiatryczne - Wzory pism

Strona 3 z 8    [ Posty: 78 ]

Napisano: 15 lip 2009, 15:26

Proszę o przesłanie wniosku na mój e-mail [email protected]
~Patryk

Napisano: 28 lip 2009, 13:41

bardzo proszę o przesłanie wzoru wniosku na e-mail [email protected]

Z góry dziękuje.
~kami

Napisano: 28 lip 2009, 16:58

Jeżeli ktoś może to niech mi pomoże i podpowie jak OPS może uzyskać zaświadczenie lekarskie , jeżeli chory do lekarza nie zgłosi się sam , a poradnia zdrowia psychicznego , nie wezwie go ,ani nie przebada mino wniosku OPS .Odpowiadając , że nie ma takiego obowiązku i należy wezwać pogotowie , a pogotowia nie można wezwać , bo chory po każdorazowej akcji ucieka , a dodatkowo OPS nie pracuje 24 godziny na dobę.

Z pomoc z góry dziękuję.
~ toto

Napisano: 02 sie 2009, 23:02

we wniosku do poradni powołaj się na art. 30 ust. 2 ustawy o ochronie zdrowia psychicznego , mądrale ,
drugiej części pytania z pogotowiem nie zrozumiałam
[uzytkownik usuniety]

Napisano: 10 sie 2009, 19:33

proszę o przesłanie takiego wniosku na adres [email protected] z góry dziękuję
~li

Napisano: 11 sie 2009, 22:03

wiecie co kochani ręce opadają , przecież w internecie jest pełno wzorów z których można korzystać , wystarczy chwila żeby poszukać , macie wyżej gotowy link wystarczy kliknąć , później kopiuj wklej i przerobić , nie ja zwyczajnie nie wierze że pracownicy socjalni są tak nieporadni
[uzytkownik usuniety]

Napisano: 12 sie 2009, 1:04

Proszę o przesłanie wniosku o przymusowe leczenie psychiatryczne na adres [email protected]
Z góry dziękuję za pomoc.Bardzo pilne.
~irena

Napisano: 15 wrz 2009, 13:45

Proszę o przesłanie wniosku o przymusowe leczenie psychiatryczne na adres [email protected]
Z góry dziękuję za pomoc.
[email protected]

Napisano: 29 wrz 2009, 1:08

~aicreb

Napisano: 15 paź 2009, 21:11

witam ja mam takie pytanie ile moze trwac takie przymusowe leczenie dodam iz osoba ta jest całkowicie ubezwłasnowolniona z góry dziekuje za odpowiedz
~kiki

Strona 3 z 8    [ Posty: 78 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x