Wniosek do sądu o przymusowe leczenie psychiatryczne - Wzory pism

Strona 4 z 8    [ Posty: 78 ]

Napisano: 31 paź 2009, 23:25

prosze ratunku ,moja matka szaleje teraz to jest apogeum wezwaam policje i karetke ale karetka jej nie wziela ,wiem od policjanta że jest taki wniosek ,prosze bardzo o ten wniosek
~juta

Napisano: 02 lis 2009, 14:25

dlaczego karetka jej nie zabrała skoro było tak źle , napisz ? w nagłych przypadkach kiedy mama stwarza dla siebie i innych zagrożenie również policja może ją zabrać na leczenie , co do wzoru wniosku to masz go trochę wyżej , powodzenia
~a

Napisano: 04 lis 2009, 18:29

myśmy miały taką sytuację, umówiłyśmy się na wizyte domową z psychiatra...nie stety płatna ale się opłacał bo zaświadczenie wystawił i osoba trafiła do ZOLU i tyle.
grosik
grosik
Praktykant
Od: 04 paź 2005, 20:45
Zajmuję się:

Napisano: 23 lis 2009, 15:32

ile trwał proces umieszczenia osoby chorej w placowce?
~jn

Napisano: 10 gru 2009, 11:41

proszę o przesłanie wzoru wniosku o przymusowe badanie psychiatryczne.
Pozdrawiam
~Irena

Napisano: 16 gru 2009, 20:59

lekarze psychiatrzy maja tez wizyty domowe oczywiscie w ramach kontraktu z nfz nalezy z nimi stanowczo rozmawiac a napewno na pierwsza wizyte u osoby, która wczesniej nie leczyła sie nigdy psychiatrycznie pojada. u nas jest to praktykowane
~marlena

Napisano: 20 gru 2009, 13:46

u nas nie , kierownik poradni zdrowia psychicznego 2 razy odmówił na piśmie
~a

Napisano: 07 sty 2010, 1:47

prosze pomożcie mi... jestem zrozpaczona. podejrzewam u mojej mamy schizofrenie.. ona nie chce sie leczyc, nie chce nawet slyszec o lekarzu... wyrzuciła mojego ojca z mieszkania, twierdzac ze przez 20 lat ja oszukiwał.. nadmieniam ze sama zwolnila sie po 20 latach z pracy, ze pisze jakies psychiczne notatki, wspomnienia wydarzen.. nie mam pojecia co zrobic.. czy jakikolwiek wniosek o leczenie pomoze jesli ona nie chce sie leczyc i uwaza ze z nia wszystko dobrze?
~Sandra

Napisano: 26 sty 2010, 12:25

proszę o przesłanie wzoru wniosku o przymusowe badanie psychiatryczne na adres [email protected]
Pozdrawiam
~MICHAŁ

Napisano: 01 lut 2010, 20:47

Prosze o przesłanie mi wzoru takiego pisma na adres [email protected] Dziekuje.
~Jola

Strona 4 z 8    [ Posty: 78 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x