Wniosek do sądu o przymusowe leczenie psychiatryczne - Wzory pism

Strona 6 z 8    [ Posty: 78 ]

Napisano: 25 paź 2010, 19:12

ja mam taki problem mojej cioci koleżanka ma schizofrenię, przestała się leczyć, a teraz chodzi po mieście dziwnie ubrana z nożem. 3 razy straszyła ciocię i groziła całej mojej rodzinie. sprawa została zgłoszona na policję ale oni mają obowiązek jedynie nadzoru. pani w prokuraturze stwierdziła że składanie takiego wniosku przez osobę obcą nic nie da a jej mąż nie chce tego zrobić a dzieci nie są pełnoletnie. czy istnieje jakiś inny sposób aby zmusić tą panią do leczenia albo zmusić jej męża o złożenie wniosku o przymusowe leczenie czy musi się komuś stać krzywda aby ktoś zareagował?
~emila

Napisano: 29 paź 2010, 21:03

Prosze o przesłanie wniosku o przymusowe leczenie psychiczne na adres [email protected]
~antek

Napisano: 12 gru 2010, 16:44

proszę o wzór pisma wniosku pilne na adres e [email protected]
~kamil

Napisano: 25 gru 2010, 15:35

prosze o wzór pisma wniosku o przymusowe leczenie psychiatryczne na [email protected]
~gosia

Napisano: 27 gru 2010, 13:40

Bardzo proszę o przesłanie wzoru wniosku do sądu o przymusowe skierowanie na leczenie psychiatryczne. [email protected]
Z góry dziękuję za pomoc
~aga

Napisano: 12 mar 2011, 23:38

bardzo proszę o przesłanie wzoru wniosku o przymusowe leczenia psychiatryczne . Z góry dziękuję .
[email protected]
~dorota

Napisano: 04 maja 2011, 13:23

Bardzo proszę o przesłanie wzoru wniosku do sądu o przymusowe skierowanie na leczenie psychiatryczne. [email protected]
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
~Ula

Napisano: 07 maja 2012, 19:10

bardzo proszę o przesłanie wzoru wniosku o przymusowe leczenia psychiatryczne na maila: [email protected]
Z góry dziękuję .
~alwi

Napisano: 26 maja 2012, 10:39

~Janek

Napisano: 30 maja 2012, 19:44

ja także poproszę: [email protected]
~Monika

Strona 6 z 8    [ Posty: 78 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x