Wniosek do sądu o przymusowe leczenie psychiatryczne - Wzory pism

Strona 7 z 8    [ Posty: 78 ]

Napisano: 06 cze 2012, 22:05

Dobry wzór: https://prawo-porady.pl/wzory.html (drugi od góry chyba)
~Karol

Napisano: 10 lip 2012, 16:59

bardzo proszę o przesłanie wzoru wniosku o przymusowe leczenia psychiatryczne na maila: [email protected]
Z góry dziękuję .
~Lilianna

Napisano: 17 lip 2012, 10:53

Bardzo proszę o przesłanie przykładowego wniosku do sądu o przymusowe leczenie psychiatryczne adres [email protected], z góry bardzo dziękuję
~Ania

Napisano: 31 lip 2012, 12:11

Podpowiadam, że od ubr. jest możliwość wystąpienia do Sądu o stwierdzenie potrzeby leczenia psychiatrycznego w szpitalu bez zgody bez zaświadczenai lekarskiego. Zgodnia z art. 30 ust. 3 ustawy o ochronie zdrowia psychicznego w przypadku jeżeli treść wniosku lub załączone do wiosku dokumenty uprawdoponobniają zasadność przyjęcia do szpitala, a złożenie orzeczenia nie jest możliwe, sąd zarządza poddanie osoby odpowiedniemu badaniu. Korzystałam już kilka razy z tego artykułu i nie było problemów w sądzie. Trzeba szczegółowo opisać stan zdrowia psychicznego, funkcjonowanie w środowisku i dlaczego nie można dołączyć zaświadczenia.
~pr.socj.

Napisano: 08 wrz 2012, 14:17

witam mam problem z mama ktora ma stwierdzona schizofrenie i nie chce sie leczyc . prosze mi powiedziec ile trwa ok. rozpatrzenie wniosku przez sad ? z gory dziekuje za odpowiedz
~Norbert

Napisano: 11 wrz 2012, 13:55

Bardzo proszę o przesłanie przykładowego wniosku do sądu o przymusowe leczenie psychiatryczne na adres [email protected] z góry bardzo dziękuję
~Inka

Napisano: 01 paź 2012, 9:44

a co w sytuacji kiedy u nas nie ma wizyt domowych lekarza psychiatry? czy pisac oficjalnie pismo do przzychodni gdzie przyjmuje? czy co robic?pomocy
~prac. socjalny

Napisano: 01 paź 2012, 11:37

prosze o przesłanie wzoru wniosku o p. leczenie psychiatryczne [email protected]
~czesław

Napisano: 06 paź 2012, 23:55

Bardzo proszę o przesłanie przykładowego wniosku do sądu o przymusowe leczenie psychiatryczne na adres [email protected] z góry bardzo dziękuję . Bardzo pilne
~anna

Strona 7 z 8    [ Posty: 78 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x