do gorzatki...dziękuję jeszcze raz za wiadomość i druki, chce tylko spytać...czy w zapotrzebowaniu ujęłaś 3...czy 4 miesiące?
wydaje mi się,zę 4...a robi się na kwartał...więc chyba 3 trzeba wziąć pod uwagę?
za 3 miesiące ale w obwieszczeniu kwoty prawdopodobnie będą za 4 miesicące więc kolumnę 3 (tzn kwoty z obwieszczenia) należy podzielić na 4 miesiące aby poznać kwotę miesiączną dodatku energetycznego,
natomiast w kolumnie 6 jest wynik monożenia koluna 4 razy kolumna 5 razy 3 miesiące...
oczywistym jest że to są kwoty dalece hipotetycznie, nawet nie powinno być mnożone razy 3 mieisące bo przecież styczeń będzie razy 3. luty razy 2, marzec razy 1, ale mnożąc całość razy 3 jest prościej a i tak trzeba trochę podkolorować... stąd pozycja NA ZAPAS....
dziekują za sugestie... tzn. że sprawdzacie... mogłam się faktycznie pomylić...
jeszcze mam pytanie do gorzatki...jeżeli chodzi o decyzje przyznane od lipca do...grudnia..hhmmm wiec chyba powinno sie brac liczbe wniosków zlozonych w lipcu ale decyzje przyznane od sierpnia do stycznia...bo wtedy te osoby beda mogly zlozyc wniosek o dodatek energetyczny...ja juz nie wiem...