witam, pomocy
mam problem, pan złożył wiosek elektronicznie o kdr dla siebie, żony i 2 nieletnich dzieci oraz nie wnioski na 2 już dorosłych dzieci.
Dzwoniłam do pana pan mądry każe rozpatrzyć wnioski bo i dzieciom się należy. napisałam już odmowę i wysłała w formie papierowej bo wolałam mieć to na papierze, że na dzieci się nie należy, ale mam problem z rozpatrzeniem wniosku w systemie nie chce mi zatwierdzić, żeby zamówić rodzicom karty.
Jak mam zedytować wniosek żeby można go zatwierdzić?
W systemie mam, że on wnosi na siebie i żonę i 2 dzieci i nie wnoszę na dwóję, jaki mają mieć te dzieci status?
Zmieniła im na dzieci nie spełniające warunków tym co nie spełniają, i że jest to wniosek tylko dla rodziców.
W obsłudze wynik rozpatrzenia dla rodziców jest - zgodna, na dwóję dorosłych dzieci - bez rozpatrzenia, a dla 2 co nie spełniają warunków - odmowa.
Wszystko jest zapisane, ale jak robię zatwierdź dla wszystkich wyskakuje błąd, że nie można pozytywnie rozpatrzyć wniosku dla dzieci bo jest zaznaczone, że to wniosek tylko dla rodziców, ale we wniosku jest, że pan wnosi i na to daje odmowę!
Mogę zmienić we wniosku, że nie wnosi na te dzieci? a w wyniku rozpatrzenia wybrać odmowę?