wniosek o zamkniecie NK - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 11 cze 2013, 11:51

wpłynął do mnie wniosek o zakończenie NK, do ilu dni mam zwołać posiedzenie całego zespołu, jezeli wiekszosc osób nie daje rade przysc
~- nowa

Napisano: 11 cze 2013, 13:36

a po co całego zespołu?
~anna

Napisano: 11 cze 2013, 13:43

no przecież wszyscy członkowie zespołu interdyscyplinarnego muszą wyrazic zgode na zamkniecie nk
~- nowa

Napisano: 11 cze 2013, 19:25

a kto ten wniosek złożył?
~madzia

Napisano: 12 cze 2013, 13:41

wraz z grupą robocza składam wniosek do przewodniczącego ZI- o zakończeniu działań w sprawie rodziny ....i zakończenia NK
przewodniczący ZI- informuje wszystkich członków o spotkaniu- na tym spotkaniu koordynator/ lider GR- analizuje rodziny/ efekty/ rokowania - paragraf 18.1 lub 2- i pyta czy są ewentualne przeciwskazania - jeśli nie prosi o zaprotokołowanie zakończenia NK.
Oczywiście nie zwołuje ZI na 1 kartę uzbieram 3,4
~emilka

Napisano: 12 cze 2013, 16:32

a grupa robocza nie może zamykać kart? Muszą być obecni wszyscy członkowie zespołu?
~Miki

Napisano: 12 cze 2013, 16:33

a grupa robocza nie może zamykać kart? Muszą być obecni wszyscy członkowie zespołu?
~Miki

Napisano: 13 cze 2013, 1:26

nie potrzeba żadnego wniosku członkowie ZI lub GR podejmuja decyzję o jej zakończeniu i wszyscy podpisują protokół
~mała

Napisano: 13 cze 2013, 10:05

ja uważam że trzeba wniosek- do tego załączyć protokoły z posiedzeń grup roboczych i inne dokumenty zebrane w trakcie pracy grupy.
~emilka

Napisano: 13 cze 2013, 15:01

po co specjalnie zwoływać zespół? I przecież członkowie grupy roboczej wiedza kiedy spotyka sie zespół No to ten członek GR mógł poczekać i wnioskować o to na grupie a potem na zespole.
Po co wmiosek pisemny???????
Sprawe rozpatruje Zespół i jednogłośnie podejmuje decyzje!!!!
~~nova

Strona 1 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x