wychowawca szuka pracy - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 19 sie 2010, 15:21

Witam
Poszukuję pracy jako wychowawca w placówkach opiekuńczo wychowawczych. Mam 27 lat i 4 letnie doświadczenie w tym zawodzie. Pracy szukam na terenie województwa mazowieckiego.
Serdecznie Pozdrawiam
Piotr
~Piotr

Napisano: 19 sie 2010, 19:15

podaj adres e- mail i napisz jakie masz wykształcenie
~Basia

Napisano: 19 sie 2010, 20:40

email: [email protected]

Posiadam wykształcenie wyższe magisterskie.
Studia licencjacke ukończyłem w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Wałbrzychu, specjalność pedagogika opiekuńczo-wychowawcza z animacją kultury.
Studia magisterskie ukończyłem w Wyższej Szkole Pedagogicznej ZNP w Warszawie, specjalność pedagogika opiekuńczo- wychowawcza z ustawodawstwem rodzinnym.
~Piotr

Napisano: 20 sie 2010, 10:45

.............................................................................
~nikt

Napisano: 02 wrz 2010, 21:36

Szukam pracy w Poznaniu bądź okolicach jako wychowawca w placówkach oświatowo - wychowawczych. Mam 26 lat ukończyłam studia z zakresu pracy socjalnej z poradnictwem społecznym oraz wychowanie przedszkolne. Pracowałam już wcześniej jako wychowawca w domu dziecka.

Kontakt [email protected]
~Marta

Napisano: 03 wrz 2010, 11:59

nie ma placówek oświatowo-wychowawczych chyba
~iw

Napisano: 14 paź 2010, 17:31

Mam pytanie - czy w Domu Dziecka moze pracowac na stanowisku wychowawca,osoba, która ukonczyła tylko licencjat ?????? Z gory dziekuje za odp.
~Mietek

Napisano: 14 paź 2010, 20:54

tak może
~Agni

Napisano: 31 paź 2010, 13:06

Ludzie,co wy się tak pchacie do pracy do tych domów dziecka??40 h/tydzień z dzieciarami zachowującymi się niekiedy jak zwierzęta wypuszczone z klatki, z \"rodzicami\"(tylko z nazwy) ,którzy często są bezczelni,chamscy, roszczeniowi, a wychowawców traktuja jak swoich wrogów,a nie sprzymierzeńców??Którzy pojawiają się raz na rok, wpadają jak po ogień do placówki, obiecują dzieciom cuda, przyrzekają przychodzic częściej i...znikają na kolejny rok??I takie użeranie się na 1400 zł netto??dajcie sobie spokój.Są inne miejsca, gdzie mozna pracować po skończeniu studiow pedagogicznych.
~Adam

Napisano: 31 paź 2010, 21:52

prosze o propozycje innych miejsc po pedagogice ogólnej!:)
~zosia

Strona 1 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x