wyjścia podczas godzin pracy - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 25 maja 2011, 10:10

Jak to jest u Was, gdy np. wypadnie Wam wizyta u lekarza z dzieckiem w godzinach pracy i musicie wyjść na godzinkę, bo ja każdą taką godzinkę muszę odrabiać nawet jeżeli opiekunka zadzwoni, że dziecko ma 41 stopni i idę jakieś dwie godziny wcześniej.
~Basia

Napisano: 25 maja 2011, 10:26

rozpisujesz urlop na godziny i nie musisz odrabiać
~bone

Napisano: 25 maja 2011, 10:26

u mnie teoretycznie też się odrabia - chociaż wiem że jest kilkanaście osób co nie odrabiają i nic cisza, nic się nie dzieje.
~xyz

Napisano: 25 maja 2011, 10:47

Unas sie nie odrabia ani nie rozdziela godzin na urlop,jesli jest taka potrzeba ze cos wypadnie to sie wychodzi na godzine lub dwie i nic sie nie dzieje.
~ Kasia

Napisano: 25 maja 2011, 22:02

U nas nie ma opcji wyjścia.Trzeba znaleźć kogoś kto za Ciebie przyjdzie.
~Agni

Napisano: 25 maja 2011, 22:36

masz dyżur z dziećmi i wychodzisz??a kto jest wtedy z dziećmi??a jak wtedy np złamiesz nogę to co...jesteś w pracy, na urlopie, czy??
~jaka

Napisano: 26 maja 2011, 10:24

przez 20 lat pracy,tylko raz mi się zdarzyło opuścić moje stanowisko w związku z wypadkiem syna w szkole.Dyrekcja się na to zgodziła i koleżanka przyjęła moją grupe.
Dziwne że Tobie zdarza się to tak często.... Wizyty u lekarza dostosowuje do moich godzin pracy.
Pomyśl -chyba za dużo luzu macie....
~nauczyciel z zapałem

Napisano: 26 maja 2011, 11:00

u nas wszystko zależy czy się z kimś umówimy-tzn.by ktoś inny z wychowawców przyszedł za mnie do pracy ale to jest oczywiście do oddania a jak sie nikt nie zgodzi to nie ma żadnych wyjść!!
~zosia

Napisano: 26 maja 2011, 20:21

U nas jest tak wspaniała organizacja, że jest dwóch wychowawców na grupę i pytając o wyjście miałam na myśli te godziny pracy kiedy jest nas dwie na grupę.
~Basia

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x