Przepisy się nie zmieniły - tzn. katalog osób uprawnionych nie został rozszerzony. Należy/nie należy się tak jak zawsze.wwo pisze:przyznali na podstawie dotychczas obowiązujących przepisów.
Niestety z ustawy wynika jednoznacznie - co wskazała kb wcześniej - ,że wyrównania nie należą się rolnikom którzy nie zaprzestali prowadzenia gospodarstwa bądź pracy w nim. Niestety ponieważ jak pisałem wyżej przepisy się nie zmieniły prowadzi to do sytuacji, gdzie na podstawie tych samych zapisów ktoś kiedyś pobierał, a teraz nie będzie pobierał. Niestety - w przypadku odwołania może wyjść, że zawsze pobierał niesłusznie.wwo pisze:Nic nie zrobią, bo nic nie muszą robić za poprzedni okres kiedy przyznali świadczenie
Poka gdzie.Gość pisze: sam zaprzeczasz sobie
Bo mam doświadczenie w realizacji ustawy i żadne inne nie jest mi potrzebne, żeby się na ten temat wypowiadać. Nie musiałem wydawać decyzji dla rolnika żeby wiedzieć jak ją wydać.Gość pisze:Jeżeli nie masz do czynienia w pracy z rolnikami , po co tu wlazłeś
Ty wprowadzasz ludzi w błąd. Jakie masz doświadczenie w realizacji ustawy i ile decyzji administracyjnych wydałeś? Ile decyzji administracyjnych widziałeś w życiu? Jakie masz doświadczenie zawodowe w realizacji przepisów, ustaw? Jakie masz doświadczenie w interpretacji zapisów prawa? Jakie masz wykształcenie podstawowe i uzupełniające pozwalające na formułowanie wykładni przepisów i ich interpretacje? BuziakiGość pisze:wprowadzasz ludzi w błąd