Z czego dumni są Polacy a za co jest im wstyd - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 06 wrz 2016, 12:10

do dyskusji. Z czego dumni są Polacy a za co się wsydzą. Jakie wy macie zdanie na ten temat/

https://badania.net/z-czego-dumni-sa-polacy/
Ciekawa tego

Napisano: 06 wrz 2016, 12:29

Dumny jestem z tego, że żadne struktury państwa polskiego nigdy i w żadnej formie nie kolaborowały z Hitlerem i faszystowskimi Niemcami.

Ku przypomnieniu takimi państwami były: Holandia, Belgia, Luxemburg, Włochy, Francja, Hiszpania, Dania, Norwegia, Austria, Japonia.

Ukraińcy i Litwini byli jednymi z najbardziej brutalnych i okrutnych żołnierzy w niemieckiej armii.

Czego wstydzę się? Wstydzę się z tego, że z kapusiów i donosicieli zrobiono autorytety moralne. Krew mnie zalewa gdy te pseudoautorytety przy wsparciu antypolskich mendiów uprawiają pedagogikę wstydu.
panslaw

Napisano: 06 wrz 2016, 12:35

Konkretna wypowiedź panslaw.
Anna Barbara

Napisano: 06 wrz 2016, 13:04

panslaw pisze:Dumny jestem z tego, że żadne struktury państwa polskiego nigdy i w żadnej formie nie kolaborowały z Hitlerem i faszystowskimi Niemcami.

Ku przypomnieniu takimi państwami były: Holandia, Belgia, Luxemburg, Włochy, Francja, Hiszpania, Dania, Norwegia, Austria, Japonia.

Ukraińcy i Litwini byli jednymi z najbardziej brutalnych i okrutnych żołnierzy w niemieckiej armii.

Czego wstydzę się? Wstydzę się z tego, że z kapusiów i donosicieli zrobiono autorytety moralne. Krew mnie zalewa gdy te pseudoautorytety przy wsparciu antypolskich mendiów uprawiają pedagogikę wstydu.
Pominięta została jeszcze Słowacja z państw kolaborujących z Hitlerem ;)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 06 wrz 2016, 14:07

a Węgry to spod ogona psu wypadły?
A Rumunia? A Serbia? Bułgaria

PS. Słowacja to nas razem z Niemcami zaatakowali 1 września. Węgrzy odmówili jakiegokolwiek ataku na Polskę.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 07 wrz 2016, 15:08

dumni z fajnych kobitek
wstyd z zapuszczonych facetów
:-:

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU