"Smoleńsk"- to porażka... - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 06 wrz 2016, 8:28

Ten film to porażka, motywacja do zrealizowania filmu również, jak czyta się poniższe..
szczerze powiedziawszy niedobrze się robi od tych klimatów Bogu- ojczyźnianych...
"Ten film jest protestem przeciwko manipulacjom prawdą. Ja nie wiem oczywiście - jak wielu Polaków - jakie były prawdziwe przyczyny katastrofy, ale kłamstwa były od początku: pierwszego dnia samolot miał czterokrotnie podchodzić do lądowania, drugiego dnia – już dwa. Potem dowiedzieliśmy się, że w ogóle nie chciał lądować! Cała utrzymywana przez blisko rok historia o tym, że zginęli, bo lądowali we mgle jest nieprawdą; niewyjaśniona jest sprawa, dlaczego samolot, który powinien wzbić się w powietrze i odlecieć na inne lotnisko, rozbił się na tysiące części - powiedział reżyser Antoni Krauze".
https://film.onet.pl/smolensk-uroczysta- ... lmu/chh62y
Gość

Napisano: 06 wrz 2016, 9:42

Tak, masz rację - Smoleńsk to porażka! Porażka "teoretycznego państwa" PO. Jeśli przeszkadzają ci "Bogu-Ojczyźniane klimaty" to zmień ojczyznę. Dla zdrajców nie ma tu miejsca. Droga wolna. W Moskwie na pewno przywitają cię chlebem i solą.
hirek

Napisano: 06 wrz 2016, 10:00

Gość pisze:Ten film to porażka, motywacja do zrealizowania filmu również, jak czyta się poniższe..
szczerze powiedziawszy niedobrze się robi od tych klimatów Bogu- ojczyźnianych...
"Ten film jest protestem przeciwko manipulacjom prawdą. Ja nie wiem oczywiście - jak wielu Polaków - jakie były prawdziwe przyczyny katastrofy, ale kłamstwa były od początku: pierwszego dnia samolot miał czterokrotnie podchodzić do lądowania, drugiego dnia – już dwa. Potem dowiedzieliśmy się, że w ogóle nie chciał lądować! Cała utrzymywana przez blisko rok historia o tym, że zginęli, bo lądowali we mgle jest nieprawdą; niewyjaśniona jest sprawa, dlaczego samolot, który powinien wzbić się w powietrze i odlecieć na inne lotnisko, rozbił się na tysiące części - powiedział reżyser Antoni Krauze".
https://film.onet.pl/smolensk-uroczysta- ... lmu/chh62y
Byłeś wczoraj na uroczystej premierze czy opinie o filmie zaczerpnąłeś z jakiegoś brukowca gówno wyborczego?

Wielu z nas niedobrze się robi na widok pederastów i zwolennika legalizacji pedofilii / hartman/ skupionych w okół dłużnika alimentacyjnego Kijowskiego. Jak pisał Z. Herbert- jest to kwestia smaku.
Gość

Napisano: 06 wrz 2016, 11:00

premiera to była farsa, śmiejący się aktorzy na tle baneru biało- czerwonego z napisem Smoleńsk..
Ale interes bedzie udany. Jak nic, obowiązkowo wszystkie szkoły będą zmuszone klasami udawać się na " sztukę pełną łez'
Gość

Napisano: 06 wrz 2016, 20:23

apolityczny film, bez politycznych podtekstów, zrobiony przez apolitycznego reżysera i zagrany przez apolitycznych aktorów
to jest podobno

Napisano: 07 wrz 2016, 12:53

Podobno nudzisz się w pracy? Podobno mogę się z twoimi zwierzchnikami skontaktować? Podobno wiem, że jesteś z Warszawy? Podobno wiem dokładniej z której dzielnicy? :lol:
jampodobno

Napisano: 07 wrz 2016, 22:29

:lol: to się zapie.rda.la a nie w sieci piepszy
o 11:53

Napisano: 09 wrz 2016, 11:13

a kuku

Napisano: 10 wrz 2016, 19:58

a kuku

Napisano: 11 wrz 2016, 12:31

i tak film tworzy politykę historyczną
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-oneci ... yly/pj0qnl

wg polityki historycznej opartej na filmach to:
1) gdyby nie rudy 102 i jego dzielna załoga czetyry tankisty und sabaka wojnę wygrałby hitler
2) gdyby nie dzielny oficer abwery tajny szpieg bliżej nie określonego państwa nijaki j23 wojnę wygrałby hitler
3) a film niemiecki nasze matki nasi ojcowie pokazuje historyczny niemiecki obraz II wojny
i można by tak dalej opierając się na wybranych zgodnie z czyjąś prawda historyczna filmach udawadniać prawdę historyczny
a kuku

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x