zaginął post onośnie pracy prac.socj. - HYdE PaRK

Strona 4 z 8    [ Posty: 77 ]

Napisano: 11 sie 2009, 16:31

smacznego Stasiu! (czy my przypadkiem nie jesteśmy z tego samego Ośrodka?) sir....
~pracownik socjalny - nie przep

Napisano: 11 sie 2009, 16:33

Nieroby nie będę Was już czytać.;
~Magda

Napisano: 11 sie 2009, 16:44

z tego samego , bo przecież większość jest takich tylko oni wstydzą sie do tego przyznać
~stanisław

Napisano: 11 sie 2009, 16:47

a Wy roby (min. Magda) co robicie w godzinach pracy na forum??

Napisano: 11 sie 2009, 16:57

Jesteś bardzo złośliwa,pracownik socjalny wchodząc na forum chce dowiedzieć się czegoś pożytecznego,które bedzie powielał w swojej pracy.A Ty rozumiem nic nie robisz tylko potrafisz dogryzać.Jezeli jesteś pracownikiem socjalnym to wstyd mi za Ciebie bo dajesz świadectwo innym dobrze pracujacym pracownikom.
~Magda

Napisano: 11 sie 2009, 17:39

Ha, ha, ha, dawno się tak nie śmiałem :) Aż mnie brzuch boli.
~Z.

Napisano: 11 sie 2009, 17:44

Żebyś rozwolnienia nie dostał.
~Ewa

Napisano: 11 sie 2009, 17:59

Do uczestników dyskusji:

jeżeli ktoś jeszcze nie zauważył na stronie głównej, mottem strony ops.pl a w szczególności forum są słowa:
POMAGAMY TOBIE POMAGAĆ INNYM

jeżeli więc ktoś ma ochotę na wymianę zdań w stylu jak niniejszy post - to zapraszam do HYdE PaRK.

Tym, którzy w dziale przeznaczonym na sprawy merytoryczne pomocy społecznej mają ochotę kontynuować niniejszy post to polecam pod rozwagę poniższe cytaty:
"Nie kłóć się z głupcem, ktoś mógłby nie zauważyć różnicy..."
albo:
"Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw zniżysz się do jego poziomu, a potem pokona Cię doświadczeniem..."

osoby zainteresowane procesem w którym uczestniczą zachęcam do lektury: "Klasyfikacja Gatunkowa Trolli Sieciowych (...)"
https://www.frazpc.pl/b/67932
lotsy

Napisano: 11 sie 2009, 18:36

do jakiego trolla mnie zaliczasz? mało inteligentego? agresywnego,czy może jeszczei nnego??

a tak propo - czy prawda naprawdę tak boli?? Przecież o sobie też pisze, a trolle atakują tylkoi nnych (jak Ty -sorry).

Napisano: 11 sie 2009, 18:44

\"Tym, którzy w dziale przeznaczonym na sprawy merytoryczne pomocy społecznej mają ochotę kontynuować niniejszy post to polecam pod rozwagę poniższe cytaty:\"
Czyli utrzymujesz Andrzeju, że mają tu być rozpatrywane sprawy merytoryczne? To dlaczego pozwalasz i nie reagujesz tak ostro na uprawianie na tym forum polityki antyrządowej????????????
~ela

Strona 4 z 8    [ Posty: 77 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem