zakładający NK nie mieszka razem - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 2 z 3    [ Posty: 22 ]

Napisano: 29 sty 2014, 21:56

Jednak trochę klepek mi brakuje....
~franek

Napisano: 29 sty 2014, 22:00

ja tak nie sądzę - ale mówi się trudno ..
~emilka

Napisano: 29 sty 2014, 22:02

No dobra.Str.2 ,,ofiara wgląd w dokumentację\'\'.Troszeczkę wysiłku Uleczko.
~franek

Napisano: 29 sty 2014, 22:03

Emilka nie wie, nie wie, nie wie! Tralla la lala!
~Yumacz

Napisano: 29 sty 2014, 22:07

Emilka wie.Jest tu druga po Jerrym.
~franek

Napisano: 29 sty 2014, 22:15

druga po Jerrym jak wszyscy idą spać, a nawet pierwsza-jak jest sama.
~...

Napisano: 29 sty 2014, 22:23

franek masz rację. Zgłaszający w tym momencie, czyli były mąż OSP- ma prawo być informowanym na bieżąco, jakie działania są podjęte wobec sprawcy przemocy oraz wspierające wobec syna.
To, że nie mieszkają razem nie ma żadnego znaczenia.
~emilka

Napisano: 29 sty 2014, 23:50

Zgłaszam ze Emilka mnie bije. ;) Proszę mnie informować o podjętych działaniach. Na bieżąco! Każdy paszkwil rozwodowy tak wyglada a NK staje sie instrumentem małżeńskich przepychanek.
~Yumacz

Napisano: 30 sty 2014, 0:00

Oczywiście Emilka mnie NIE bije - to przykład absurdu urzędniczych procedur. łatwość zakładania niebieskiej karty - wystarczy ze sie powie cos socjalnym - brak podpisu wnioskodawcy na dokumencie, potwierdzenia pod odpowiedzialnością karna ze mówi sie prawdę i juz uruchamia sie machina śledztwa socjalnego, nachodzenia w domu, wezwań na policję i na jakies grupy oraz tłumaczenia sie ze nie jest ktoś wielbłądem. Adwokaci masowo doradzają taki trik przy walce o dzieci podczas rozwodu albo narzędzie szantażu - jak nie dostanę BMW to powiem ze mnie biles. I nikt nie beknie za wprowadzenie w błąd, mijaniem sie z prawda. Bo to nie prokuratura tylko jakies mopsy.
~Yumacz

Napisano: 30 sty 2014, 0:32

Yumacz- wybacz ale rozmowa z Tobą jest trudna, domyślam się, że jesteś sfrustrowany procedurami NK, natomiast jaki ja mam związek personalny z Twoim problemem?
Doradzają tak prawnicy, adwokaci- wiem..i co ? Dzieci są kartą przetargową w rozwodzie, walce o dom/ mieszkanie i co i pstro. Wiem to z autopsji.
Pytanie zasadnicze brzmi .Masz rozum czy go nie masz ?- żeby móc odróżnić manipulację ze strony \" ofiary\", ukryty motyw \"prawdziwy \"wszczęcia procedury NK przez pseudo \"ofiarę\"?
po to jest par.18.1.2. - tak ! czy nie!
Zostaw Ty te NK, tych ludzi, mnie i idź w ch.o.l.e.r.ę..

ps. BMW..dobre-\" gruby \" powód ...
uwierz wystarczy zawiść ludzka, nienawiść i egoizm - czyli brak wartości, żeby tak się zachowywać.
Popatrz na siebie..i pomyśl
~emilka

Strona 2 z 3    [ Posty: 22 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x